Nieuws

Oosterweelwerken uitnodiging evenement leefbaarheidsprojecten 18/09/2019
Benieuwd naar jouw toekomstige omgeving? Kom het in primeur ontdekken!

De uitwerking van de leefbaarheidsprojecten voor Linkeroever en Zwijndrecht gaat stilaan naar hun definitieve vorm. Kom jouw toekomstige omgeving ontdekken op 29 september in het infopunt!

Lees meer Lees meer
Oosterweelwerken funderingen geluidsschermen E17 17/09/2019
Aannemer gestart met aanleg funderingen geluidsschermen noordzijde E17

Ten noorden van de E17, tussen op- en afrittencomplexen van Kruibeke en Zwijndrecht, is de aannemer gestart met de funderingswerken voor de geluidsschermen.

Lees meer Lees meer
04/09/2019
Nieuwe in- en uitritten voor werfverkeer in Antwerpen-West

In Antwerpen-West liggen enkele moeilijk te bereiken zones. Om deze toegankelijk te maken voor werfverkeer, worden er in- en uitritten aangelegd. Het aanpassen van de wegmarkeringen voor de eerste zone gebeurt op vrijdag 6 september.

Lees meer Lees meer
30/08/2019
Rioleringswerken Hoefijzersingel hervat vanaf 2 september

De aannemer hervat op maandag 2 september de aanleg van de nieuwe riolering langs de Hoefijzersingel. Aansluitend wordt het definitieve fietspad aangelegd. Hiervoor geldt er éénrichtingsverkeer en rijden fietsers lokaal om.

Lees meer Lees meer
Oosterweelwerken E34 29/08/2019
Tijdelijke onderbreking aansluitingen E34

In de nachten van 5/09 op 6/09 en 9/09 op 10/09 worden enkele aansluitingen van de E34 tijdelijk afgesloten. We plaatsen dynamische verkeerssignalisatie, verschuiven het kruispunt Canadastraat/Keetberglaan naar het noorden en verlengen de afrit Waaslandhaven-Oost.

Lees meer Lees meer
Oosterweelwerken ADR-bekkens 28/08/2019
ADR-bekkens beschermen de omgeving tegen gevaarlijke stoffen

Één van die maatregelen die we nemen om de omgeving te beschermen is de aanleg van ADR-bekkens. Wat dit precies is en waarom we dit doen vragen we aan onze expert ter zaken: Joris Van Looveren.

Lees meer Lees meer
Fietsbrug over E34 23/08/2019
Opening tijdelijke fietsbrug over E34

Aanstaande maandag 26 augustus wordt de tijdelijke fietsbrug over de E34 in gebruik genomen. Onze medewerkers tekenen ’s morgens vroeg present om de eerste fietsers te trakteren op een leuke goodie bag.

Lees meer Lees meer
Oosterweelwerken aanmeerlocatie Beatrijslaan 22/08/2019
Wat is heien en waarom doen we het?

Voor de aanleg van de aanmeerlocatie kan de aannemer - indien trillen niet voldoende lukt - gebruik maken van heien voor het plaatsen van de funderingspalen. Maar wat is heien precies en waarom doen we dat?

Lees meer Lees meer
Oosterweelwerken E17  fasewissel richtig Antwerpen 21/08/2019
Fasewissel op E17 richting Antwerpen - snelweg wordt terug vrijgegeven

Van vrijdag 30/08 op zaterdag 31/08 wisselen we op de E17, rijrichting Antwerpen, van fase. De op- en afritten Kruibeke en Zwijndrecht worden gedurende enkele uren afgesloten.

Lees meer Lees meer

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.