Nieuws

26/02/2020
Dit is Oosterweel

De Oosterweelverbinding gaat over veel meer dan het sluiten van de Antwerpse Ring. Dit magazine brengt het verhaal van Oosterweel. Of beter: de vele verhalen van Oosterweel.

Lees meer Lees meer
Oosterweelwerken Antwerpen-West 25/02/2020
Aanleg fly-overs van nieuwe knooppunt Antwerpen-West gestart: de projectleider aan het woord

De aannemer startte reeds met de aanleg van de bijna 20 meter hoge kolommen voor de fly-overs voor het nieuwe knooppunt Antwerpen-West. Projectleider Timothy Peleman legt uit wat ze doen en hoe.

Lees meer Lees meer
19/02/2020
Kan ik ergens terugvinden hoe de verkeerssituatie op de snelwegen bij Linkeroever en Zwijndrecht verder zal verlopen?

Waar zijn we wanneer actief en hoe wijzigt de verkeerssituatie voor jou als weggebruiker? Via een nieuwe tool kan je de bereikbaarheid van de snelwegen, knooppunten en complexen bekijken.

Lees meer Lees meer
omleiding Charles de Costerlaan 19/02/2020
Hinder op Charles de Costerlaan door rioleringswerken

In het weekend van 22 februari leggen we een nieuwe rioleringsstreng aan onder de Charles de Costerlaan. Deze werken vinden plaats vanaf vrijdagavond 21 februari om 21 uur tot maandagochtend 24 februari om 5 uur.

Lees meer Lees meer
Oosterweelwerken verhuis zomereik 27/01/2020
Zomereik krijgt nieuwe thuis

Lantis liet, op vraag van Natuurpunt, een zomereik verplaatsen van het Sint-Annabos naar Burchtse Weel.

Lees meer Lees meer
24/01/2020
Opstart vijf grote Oosterweelwerven in 2020

2020 wordt hét jaar voor de Oosterweelwerken Linkeroever/Zwijndrecht. De aannemer start maar liefst vijf grote werven op snelwegniveau.

Lees meer Lees meer
Oosterweelwerken voorbereiding op- en afrit LO 15/01/2020
Op- en afrit Linkeroever deels verlegd vanaf 20 januari

Op 20 januari start de aannemer met het deels verleggen van op- en afrit Linkeroever voor de aanleg van tijdelijke wegen en bruggen in knooppunt Antwerpen-West. De capaciteit van de op- en afrit zal hierdoor dalen tot het einde van de werken.

Lees meer Lees meer
07/01/2020
Rioleringswerken zuidzijde E34 van start

De riolering aan de noordzijde van de E34 in de zone Waaslandhaven-Oost is bijna klaar. Het zwaartepunt van de werken verhuist nu naar de zuidzijde van de snelweg waar we momenteel damplanken in de grond trillen.

Lees meer Lees meer
Oosterweelwerken aanmeerlocatie Beatrijslaan 17/12/2019
Fietspad Beatrijslaan terug beschikbaar vanaf 18 december

Het fietspad langs de zuidzijde van de Beatrijslaan wordt op 18 december terug open gesteld. Vanaf nu zal het fietspad enkel afgesloten worden wanneer de aanmeerlocatie in gebruik is.

Lees meer Lees meer

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.