O Nieuws: De take over van Generatie O

O-Nieuws

Snel mee zijn met de laatste ontwikkelingen van de Oosterweelverbinding? Het kan! Bekijk de vierde aflevering van het O NIEUWS: Ons meest recente nieuwsbulletin over wat er gebeurt op, naast en zelfs onder de werf van de eeuw. 

In dit O Nieuws stellen we je het project Generatie O voor! We brengen de wereld van de Oosterweelverbinding dichterbij de ‘youngsters’, oftewel de 'Oosterweelgebruikers’ van overmorgen. Hoe? 

Door drie O-Reporters op pad te sturen in hun stad. Ze nemen ons mee in hun leefwereld en wij nemen hen mee in de wereld van de Oosterweelverbinding. Onder de koepel Generatie O delen ze online avonturen met hun leeftijdsgenoten. 

Bij de launch van Generatie O hoort ook een song én videoclip met de gepaste titel: Generatie O van Hozo&Friends. Je krijgt in deze aflevering in wereldprimeur de clip en making-of te zien!

Blijf op de hoogte!

Wil je graag de meest actuele informatie in je mailbox? Schrijf je dan zeker in op onze algemene nieuwsbrief.

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over de Oosterweelverbinding? Wil je meer informatie over de werken die plaatsvinden in je buurt? Stuur een e-mail via het onderstaande formulier. We antwoorden zo snel mogelijk.