Van Oosterweel gehoord?

Deze zomer volgen de Oosterweelwerven elkaar in sneltereinvaart op. Bekijk hier waar we aan het werk zijn en wat de impact van deze werven is op het verkeer.

Naar het overzicht

Oosterweelverbinding Linkeroever & Zwijndrecht

De werf

De oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht duren tot 2025. Dat deze hinder met zich meebrengen valt niet te vermijden. Wil je weten waar we aan het werk zijn en welke impact dat heeft op het snelwegverkeer? De bereikbaarheidstool geeft je een up-to-date overzicht.

Bekijk de tool

Het project

Het Oosterweelproject op Linkeroever zal de mobiliteit en leeftbaarheid in de regio grondig veranderen. Ben jij benieuwd hoe wij de belangrijkste knelpunten aanpakken? Via de interactieve kaart kan je de huidige en toekomstige infrastructuur vergelijken.

Bekijk de kaart

Laatste nieuwsberichten

500_heraanleg-e17-vanaf-23-101.jpg?10000 15/10/2020
Fasewissel E17 in weekend van 23 oktober

In het weekend van 23 oktober wisselt de aannemer van fase op de E17 tussen Zwijndrecht en Antwerpen-West. Het verkeer richting Gent wordt mee op de rijbaan richting Antwerpen gezet. 

Lees meer Lees meer
500_nieuwe-tunnels-e17.jpg?10000 15/10/2020
Start heraanleg E17 tussen Zwijndrecht en Antwerpen-West vanaf weekend 23/10

Vanaf het weekend van 23 oktober start de aannemer met de heraanleg van de E17 tussen Zwijndrecht en Antwerpen-West. In de eerste fase wordt de rijbaan richting Gent vernieuwd. Je rijdt dan in beide rijrichtingen over de rijbaan richting Antwerpen.

Lees meer Lees meer
500_3.oosterweelknoopdefinitief-dga.jpg?10000 08/10/2020
Lantis werkt aan elektrisch deelfietssysteem in Antwerpse Vervoerregio en Waasland

Lantis is samen met de Vervoerregio Antwerpen op zoek naar een uitbater voor een elektrisch deelfietssysteem. De bouwheer van de Oosterweelverbinding wil vanaf volgend jaar belangrijke mobiliteitsknooppunten, zoals Park and Rides of treinstations, uitrusten met elektrische deelfietsen.

Lees meer Lees meer

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.