#DitisOosterweel in 2020

2020 was... onverwacht, ongewoon, onalledaags, ongebruikelijk, ongekend en opmerkelijk. We werden uitgedaagd maar stilstaan was geen optie. Bekijk hier het jaaroverzicht.

Naar het overzicht

Oosterweelverbinding Linkeroever & Zwijndrecht

De werf

De oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht duren tot 2025. Dat deze hinder met zich meebrengen valt niet te vermijden. Wil je weten waar we aan het werk zijn en welke impact dat heeft op het snelwegverkeer? De bereikbaarheidstool geeft je een up-to-date overzicht.

Bekijk de tool

Het project

Het Oosterweelproject op Linkeroever zal de mobiliteit en leeftbaarheid in de regio grondig veranderen. Ben jij benieuwd hoe wij de belangrijkste knelpunten aanpakken? Via de interactieve kaart kan je de huidige en toekomstige infrastructuur vergelijken.

Bekijk de kaart

Laatste nieuwsberichten

500_omleiding-afbraak-oprit-who-050120212.jpg?10000 20/01/2021
Gedeeltelijke ingebruikname nieuw complex Waaslandhaven-Oost en afbraak oude brug

De nieuwe oprit 8 Waaslandhaven-Oost wordt in gebruik genomen in de nacht van 10-11 februari. In het weekend van 12-15 februari, wordt de oude brug van oprit 8 afgebroken. De E34 wordt hiervoor, in beide rijrichtingen, volledig afgesloten.

Lees meer Lees meer
500_nieuwe-toplaag-in-antwerpen-west.jpg?10000 19/01/2021
Herstellingswerken in knooppunt Antwerpen-West

De komende week zal de aannemer op verschillende locaties in het knooppunt Antwerpen-West (R1 x E17) een nieuwe toplaag aanleggen. Het gaat om enkele zones waar het verkeer nog (gedeeltelijk) over het oude wegdek rijdt. Door hier nu het wegdek te vernieuwen, verminderen we de kans op schade aan het wegdek en bijhorende hinder voor het verkeer.

Lees meer Lees meer
500_zwaluwbeek-2.jpg?76044 24/12/2020
Veiligere inrichting kruispunt Zwaluwbeek - Krijgsbaan afgerond

De aannemer heeft het kruispunt van de Zwaluwbeek en de Krijgsbaan voorzien van verkeerslichten. Hiermee is de veiligere inrichting van dit kruispunt afgerond. 

Lees meer Lees meer

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.