Nieuw knooppunt Sint-Anna

Op maandag 12 april start de bouw van het nieuwe knooppunt Sint-Anna Linkeroever. De werkzaamheden duren tot voorjaar 2024 en lopen in meerdere fases.

Lees meer

Oosterweelverbinding Linkeroever & Zwijndrecht

De werf

De oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht duren tot 2025. Dat deze hinder met zich meebrengen valt niet te vermijden. Wil je weten waar we aan het werk zijn en welke impact dat heeft op het snelwegverkeer? De bereikbaarheidstool geeft je een up-to-date overzicht.

Bekijk de tool

Het project

Het Oosterweelproject op Linkeroever zal de mobiliteit en leeftbaarheid in de regio grondig veranderen. Ben jij benieuwd hoe wij de belangrijkste knelpunten aanpakken? Via de interactieve kaart kan je de huidige en toekomstige infrastructuur vergelijken.

Bekijk de kaart

Laatste nieuwsberichten

500_frontinfobrochurezwijndrechtpfos2.jpg?10000 30/07/2021
Infobrochure Zwijndrecht over PFOS en de Oosterweelwerken

Eind juli verspreidden we in Zwijndrecht een infobrochure rond de PFOS-vervuiling in onze projectzone en hoe we daarmee omgaan.

Lees meer Lees meer
500_ipsosbevragingnatuurgebieden.jpg?10000 28/07/2021
Onderzoek naar beleving van natuurgebieden op Linkeroever

Samen met Natuurpunt Waasland en het Agentschap Natuur en Bos peilt Lantis naar de beleving en toekomst van de natuurgebieden op Linkeroever en in Zwijndrecht.

Lees meer Lees meer
500_nieuwe-afrit-zwijndrecht-vanuit-gent.jpg?57967 22/07/2021
Pastoor Coplaan afgesloten van 6 tot 9 augustus - Antwerpsesteenweg terug dubbelrichting

In het weekend van 6 tot 9 augustus sluiten we de Pastoor Coplaan af voor het plaatsen van de betonnen balken voor de brug van de nieuwe afrit. De Antwerpsesteenweg wordt op 5 augustus terug dubbelrichting.

Lees meer Lees meer

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.