Nieuw knooppunt Sint-Anna

Op maandag 12 april start de bouw van het nieuwe knooppunt Sint-Anna Linkeroever. De werkzaamheden duren tot voorjaar 2024 en lopen in meerdere fases.

Lees meer

Oosterweelverbinding Linkeroever & Zwijndrecht

De werf

De oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht duren tot 2025. Dat deze hinder met zich meebrengen valt niet te vermijden. Wil je weten waar we aan het werk zijn en welke impact dat heeft op het snelwegverkeer? De bereikbaarheidstool geeft je een up-to-date overzicht.

Bekijk de tool

Het project

Het Oosterweelproject op Linkeroever zal de mobiliteit en leeftbaarheid in de regio grondig veranderen. Ben jij benieuwd hoe wij de belangrijkste knelpunten aanpakken? Via de interactieve kaart kan je de huidige en toekomstige infrastructuur vergelijken.

Bekijk de kaart

Laatste nieuwsberichten

500_verplaatsen-orchideeumln.jpg?10000 15/04/2021
In mei legt elke vogel een ei… maar niet op de Oosterweelwerf

Grootschalige infrastructuurprojecten hebben niet alleen een invloed op de bewoners en de bedrijven in het projectgebied, maar ook op de natuur en de leefomgeving van dieren langs de snelweg. Via monitoring, risico-analyse en een zorgvuldige planning streven we naar een minimale impact van onze werken op de lokale fauna en flora.

Lees meer Lees meer
500_21-01-31-stanna-ecoduct-foto-10.jpg?10000 26/03/2021
Verkeerssituatie op E34 en R1 wijzigt grondig in vier nachten

Van donderdagavond 8 tot maandagochtend 12 april wijzigt de verkeerssituatie op de E34, R1 en in knooppunt Sint-Anna Linkeroever grondig. In vier nachten wisselt de aannemer zowel op de E34 en R1, als in het knooppunt Sint-Anna van fase.

Lees meer Lees meer
500_fotobroosus.jpg?10000 21/03/2021
Ingenieursgenen bij Oosterweel

Geen beter moment dan de Dag van de Ingenieur om een van onze vele collega’s bij Lantis in de kijker te zetten. En omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, selecteerden we iemand bij wie meewerken aan belangrijke Antwerpse infrastructuur een familietrekje blijkt te zijn.

Lees meer Lees meer

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.