Volg onze webinars over de zomerplanning

De Oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht komen op kruissnelheid. Tijdens de verkeersluwe zomermaanden volgen de fasewissels elkaar in sneltreinvaart op. Vanaf juli organiseren we regelmatig online presentaties waar de werken en hun impact worden toegelicht. Zo ben je 'vanuit uw kot' op de hoogte van wat de zomer brengt.

Schrijf je hier in

Oosterweelverbinding Linkeroever & Zwijndrecht

De werf

De oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht duren tot 2025. Dat deze hinder met zich meebrengen valt niet te vermijden. Wil je weten waar we aan het werk zijn en welke impact dat heeft op het snelwegverkeer? De bereikbaarheidstool geeft je een up-to-date overzicht.

Bekijk de tool

Het project

Het Oosterweelproject op Linkeroever zal de mobiliteit en leeftbaarheid in de regio grondig veranderen. Ben jij benieuwd hoe wij de belangrijkste knelpunten aanpakken? Via de interactieve kaart kan je de huidige en toekomstige infrastructuur vergelijken.

Bekijk de kaart

Laatste nieuwsberichten

28/07/2020
Afbraak bestaande bruggen Antwerpen-West van 12-17 augustus

Van 12 tot 17 augustus breekt de aannemer twee bestaande bruggen af. Hiervoor wordt 24/24 gewerkt, met geluidshinder en langere reistijden op de snelwegen.

Lees meer Lees meer
28/07/2020
Plaatsen nieuwe bruggen Waaslandhaven-Oost - E34 naar Zelzate afgesloten

In twee weekends in augustus (7-10 en 21-24) plaatst de aannemer de definitieve bruggen van de nieuwe kluifrotonde over de E34 richting Zelzate. Hierdoor is de snelweg in deze rijrichting volledig afgesloten.

Lees meer Lees meer
28/07/2020
Nachtwerken in Antwerpen-West en op de E17

De komende weken staan er nog enkele nachtwerken op de planning. Zowel op de E17, als in Antwerpen-West. Hiervoor wordt af en toe tijdelijk een op- of afrit afgesloten.

Lees meer Lees meer

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.