Van Oosterweel gehoord?

Sinds 20 april wordt de E17 tussen Zwijndrecht en Kruibeke vernieuwd. De aannemer pakt er afwisselend het wegdek van de noordelijke en zuidelijke rijbanen aan. Tot eind juli rijdt het verkeer er tijdelijk over 2 x 2 versmalde rijstroken.

Lees meer

Oosterweelverbinding Linkeroever & Zwijndrecht

Het project

Het Oosterweelproject op Linkeroever zal de mobiliteit en leeftbaarheid in de regio grondig veranderen. Ben jij benieuwd hoe wij de belangrijkste knelpunten aanpakken? Via de interactieve kaart kan je de huidige en toekomstige infrastructuur vergelijken.

Bekijk de kaart

De werf

De oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht duren tot 2025. Dat deze hinder met zich meebrengen valt niet te vermijden. Wil je weten waar we aan het werk zijn? De bereikbaarheidstool geeft je een up-to-date overzicht.

Bekijk de tool

Laatste nieuwsberichten

04/06/2020
Werf Blancefloerlaan gaat nieuwe fase in

De werken op de Blancefloerlaan gaan vanaf half juni een nieuwe fase in. Bovengronds pakt de aannemer de trambedding en het noordelijke fietspad aan. Ondergronds werkt hij verder aan de toekomstige fietstunnel.

Lees meer Lees meer
03/06/2020
Lantis kiest aannemers voor bouw Scheldetunnel en realisatie tunneltechniek

Lantis heeft de aannemers aangesteld die zullen instaan voor de bouw van de Scheldetunnel en het ontwerp en de uitvoering van de verkeers- en tunneltechnische installaties.

Lees meer Lees meer
29/05/2020
Fasewissel op R1 tijdens nachten van 4 – 5 juni en 12 - 13 juni

In de nachten van 4 op 5 en 12 op 13 juni wisselt de aannemer van fase op de R1 tussen Antwerpen-West en Sint-Anna Linkeroever.

Lees meer Lees meer

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.