Zo maken we de Antwerpse Linkeroever en Zwijndrecht mobieler, rustiger en groener. Volg even mee!

Bekijk de video

Bekijk de verschillende werfsituaties door de jaren heen

Waar zijn we wanneer actief en hoe wijzigt de verkeerssituatie voor jou als weggebruiker? Via deze tool kan je de bereikbaarheid in de verschillende zones doorheen de komende jaren bekijken.

Bekijk de tool

Leefbaarheidsproject: Voltooien fietsnetwerk

Het bestaande en reeds vergunde fietsnetwerk op Linkeroever en in Zwijndrecht wordt uitgebreid met het leefbaarheidsproject 'Voltooien fietsnetwerk'.

Lees hier meer

Leefbaarheidsproject Stille Bermen

Op 25 juni koos de Vlaamse regering de eerste 18 overkappings- en leefbaarheidsprojecten voor de Antwerpse ringzone. De geluidsprojecten Stille Bermen Zwijndrecht-Burcht en Stille Bermen Linkeroever van Team West, werden geselecteerd en toegevoegd aan de opdracht van Lantis in dit gebied.

Lees hier meer

Tijdslijn van de werken

2018
2019
2020
2021
2022
2023 2024
E17 complex Zwijndrecht
E17 tussen Zwijndrecht en Kruibeke
E34 met complex Waaslandhaven-Oost
R1/E17 - Knooppunt Antwerpen-West
R1/E34 - Knooppunt Sint-Anna
Wegdek R1 tussen Sint-Anna en Antwerpen-West
P+R Linkeroever met aansluiting op verbindingswegen
Nu

Laatste nieuws

26/02/2020
Dit is Oosterweel

De Oosterweelverbinding gaat over veel meer dan het sluiten van de Antwerpse Ring. Dit magazine brengt het verhaal van Oosterweel. Of beter: de vele verhalen van Oosterweel.

Lees meer Lees meer
Oosterweelwerken Antwerpen-West 25/02/2020
Aanleg fly-overs van nieuwe knooppunt Antwerpen-West gestart: de projectleider aan het woord

De aannemer startte reeds met de aanleg van de bijna 20 meter hoge kolommen voor de fly-overs voor het nieuwe knooppunt Antwerpen-West. Projectleider Timothy Peleman legt uit wat ze doen en hoe.

Lees meer Lees meer
19/02/2020
Kan ik ergens terugvinden hoe de verkeerssituatie op de snelwegen bij Linkeroever en Zwijndrecht verder zal verlopen?

Waar zijn we wanneer actief en hoe wijzigt de verkeerssituatie voor jou als weggebruiker? Via een nieuwe tool kan je de bereikbaarheid van de snelwegen, knooppunten en complexen bekijken.

Lees meer Lees meer

Bekijk de verandering!

Benieuwd hoe we de Oosterweelverbinding inpassen in het landschap? Vergelijk de huidige en toekomstige situatie - inclusief de leefbaarheidsprojecten - via deze interactieve kaart.

Ontdek de kaart

Steek je licht op!

Heb je een vraag over de Oosterweelwerken? Loop even binnen in het infopunt. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Kom op bezoek

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.