Render oosterweel

Blijf via indrukwekkende werf- en toekomstbeelden en een woordje uitleg op de hoogte van het Oosterweelproject. Volg jij ons al?

Verwacht je aan indrukwekkende werf- en toekomstbeelden en blijf via foto's en een woordje uitleg op de hoogte over de laatste stand van zaken van het project. Volg jij ons al?

Waarom ons volgen op Instagram?

Omdat we via Instagram het verhaal van de Oosterweelverbinding tonen aan de hand van beelden.
We:

  • vertellen je regelmatig een verhaal over ons project;
  • tonen werf- en toekomstbeelden met een woordje uitleg;
  • gunnen je een blik achter de schermen én vanop onze werven;
  • tonen de mensen die meewerken aan ons project;

... en nog veel meer.

Pak je smartphone of tablet en volg ons op Instagram via @oosterweelverbinding.

Een foto zegt zoveel meer dan duizend woorden ...

Neem nu onderstaande twee foto's ... Op de eerste foto zie je hoe ver de aannemer staat met de bouw van de P+R Linkeroever. Momenteel werkt hij volop aan de funderingen van het nieuwe parkeergebouw. Volgende stappen? Het gieten van de vloerplaat en het bouwen van niveau -1. Op de tweede foto zie je hoe het gebouw er zal uitzien als het afgewerkt is

Daarom zit Oosterweelverbinding ook op Instagram om ons verhaal te vertellen aan de hand van beelden én een woordje uitleg. Volg jij ons al?

Deel je eigen beelden met ons

Wil je iets over de Oosterweelwerken plaatsen op je eigen Instagrampagina? Plaats er dan zeker de hashtag #Oosterweel of #Oosterweelverbinding bij. Zo krijgen wij jouw foto's ook te zien en breiden we onze eigen fotoverzameling uit.

Volg ons ook ...

... of schrijf je in op onze e-nieuwsbrief

Gerelateerd nieuws