Render oosterweel

Twee nachten plaatsen dynamische borden op E34 en Antwerpen-West

Meer over

Vanaf woensdag 13 december werken we twee nachten aan dynamische en vaste signalisatie op de E34 en in Antwerpen-West. De eerste nacht nemen we op de E34 en in Antwerpen-West rijstroken in. De tweede nacht sluit de E34 richting Antwerpen af ter hoogte van Waaslandhaven-Oost.

23-11-22-kluifrotonde-foto-5.jpg

Nacht van 13 op 14 december

Op de E34 richting Zelzate tussen het knooppunt Sint-Anna en het complex Waaslandhaven-Oost en ter hoogte van Antwerpen-West richting Antwerpen plaatsen we in de nacht van 13 op 14 december definitieve, dynamische signalisatie boven de snelweg. Om deze werken veilig uit te voeren, is er tussen 21 uur en 5 uur gedurende enkele uren maar één rijstrook beschikbaar. Wanneer de signalisatie boven deze rijstrook wordt geplaatst, houdt de wegpolitie het verkeer kortstondig tegen.

Op de E17 richting Antwerpen voeren we voorbereidende werken uit om de keerbrug aan Kruibeke vrijdagnacht weg te halen. Hiervoor nemen we gedurende enkele uren plaatselijk de linkse rijstrook in.

Nacht van 14 op 15 december

Op de E34 plaatsen we boven de rijrichting Antwerpen ook dynamische en vaste signalisatie. Hiervoor sluit de E34 tussen 21 uur en 5 uur af richting Antwerpen. We leiden het verkeer om via afrit 8 Waaslandhaven-Oost en de Parallelweg. Rijd je naar de Kennedytunnel/R1? Dan neem je de nieuwe oprit 6 Linkeroever. Rijd je naar de E17 richting Gent? Den neem je oprit 17 Zwijndrecht.

Gerelateerd nieuws