Render oosterweel

Kruispunt Koolkaai - Koningin Astridlaan onderbroken

ma, 31/10/2022 - 12:30

Vrijdag 4 november tot zondag 6 november geen verkeer mogelijk

Het kruispunt Koolkaai - Koningin Astridlaan, ter hoogte van de spoorweg, is vanaf vrijdag 4 november, 09u00 t.e.m. 6 november onderbroken. Tijdens dit weekend vernieuwen we de asfaltlaag op het kruispunt en tussen de treinsporen . Ook Infrabel voert tijdens dit weekend werken uit aan het spoornet.

Om deze werken veilig te kunnen uitvoeren sluiten we van vrijdagochtend 4 november, 09u00 tot maandag 7 november het kruispunt met de Koolkaai en de Koningin Astridlaan. Treinverkeer Zowel zaterdag 5 november als zondag 6 november zal er geen treinverkeer zijn.  Een bus vervangt alle treinen tussen Essen en Antwerpen-Centraal.Bekijk de website van de NMBS voor uitgebreide info en alternatieven. 

Auto’s, fietsers en voetgangers Vanaf vrijdagochtend 4 november om 09u00 is het kruispunt gesloten voor alle verkeer. Doorgaand verkeer volgt een omleiding. Vanaf maandag 7 november is de rijbaan terug toegankelijk. 

 

Deze werken sluiten mee aan bij de heraanleg van de Koningin Astridlaan. Deze drukke straat wordt omgevormd tot een fietsstraat.

Omleiding Koningin Astridlaan_Tekengebied 1

Gerelateerd nieuws