Render oosterweel

Beperkte hinder Slachthuislaan door werken aan waterleiding

Meer over

Vanaf maandag 11 april tot september is er beperkte hinder op de Slachthuislaan. In beide rijrichtingen wordt een gedeelte van één rijstrook ingenomen. De werkzaamheden zijn in de middenberm van de Slachthuislaan ter hoogte van Basic Fit en supermarkt Aldi.

 Door werken aan de waterleiding in de middenberm van de Slachthuislaan is er voor autoverkeer van april tot september beperkte hinder.

Richting oosten en Noordersingel is er ter hoogte van Basic fit en supermarkt Lidl een gedeelte van de rijstrook naast de middenberm niet beschikbaar. Dit is de rijstrook om linksaf te slaan naar kruispunt Sportpaleis. Deze linksafslagstrook zal tijdelijk iets korter zijn.

Als je naar Antwerpen-Dam rijdt, is een gedeelte van de rijstrook naast de middenberm onderbroken vlakbij supermarkt Aldi.

Voor voetgangers en fietsers blijft de situatie op de Slachthuislaan ongewijzigd.

hinderslachthuislaanapril2023-tekengebied1.png

 

In dit gedeelte van de middenberm van de Slachthuislaan werken we aan de waterleidingen ter voorbereiding van de Oosterweelwerken. Momenteel worden er heel wat kabels en leidingen verplaatst die in de weg liggen van de toekomstige, verdiepte Ring. Lees er hier meer over.

Gerelateerd nieuws