Render oosterweel

Weghalen tijdelijke brug Sint-Anna zorgt voor twee nachten hinder

In het weekend van 15-17 oktober verwijderen we in twee nachten een tijdelijke brug ter hoogte van het knooppunt Sint-Anna Linkeroever (E34xR1). Om deze brug veilig te verwijderen sluiten we onder andere de R1 richting Zelzate tijdelijk af.

Rond het oude knooppunt Sint-Anna Linkeroever bouwden we een tijdelijk knooppunt. Zo kunnen we het nieuwe knooppunt opbouwen en de hinder voor het verkeer beperken.

Door de gewijzigde planning rond de E34 en knooppunt Sint-Anna moet een deel van dit tijdelijk knooppunt niet aangelegd worden. Voor dit deel was reeds een tijdelijke brug over de snelweg gelegd. Omdat deze nu overbodig is, zullen we deze tijdens het weekend van 15-17 oktober in twee nachten terug verwijderen.

1920_21-09-28-ecoduct-foto-3.jpg

De oranje brug boven de tijdelijke snelweg langs het knooppunt Sint-Anna is overbodig en wordt in het weekend van 15-17 oktober terug verwijderd.

Waarmee moet je rekening houden tijdens deze werken?*

Nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 oktober

  • Van 22u tot 7u: R1 richting Zelzate afgesloten ter hoogte van het knooppunt Sint-Anna. Je rijdt om via afrit 7 Sint-Anna Linkeroever, de tijdelijke omleidingsweg ten noorden van het knooppunt Sint-Anna en oprit 8 Waaslandhaven-Oost;
  • Van 22u tot 7u: R1 richting Antwerpen heeft ter hoogte van het knooppunt Sint-Anna lokaal één rijstrook ter beschikking;
  • Van 22u tot 8u: Tijdelijke omleidingsweg van Canadastraat richting Linkeroever is afgesloten. Kom je van de E34 of Waaslandhaven en rijd je richting Linkeroever, dan rijd je om via de E17 en de keerbrug in Kruibeke.

Nacht van zaterdag 16 op zondag 17 oktober

  • Van 22u tot 6u: R1 richting Zelzate afgesloten ter hoogte van het knooppunt Sint-Anna. Je rijdt om via afrit 7 Sint-Anna Linkeroever, de tijdelijke omleidingsweg ten noorden van het knooppunt Sint-Anna en oprit 8 Waaslandhaven-Oost;
  • Van 22u tot 5u: Op de R1 richting Antwerpen zal de wegpolitie het verkeer ter hoogte van het knooppunt Sint-Anna op verschillende momenten kortstondig tegengehouden. Hou hier dus rekening met een langere reistijd. Opgelet: Aan Waaslandhaven-Oost zal op deze momenten ook het verkeer op de oprit richting Antwerpen kortstondig worden tegengehouden;
  • Van 22u tot 6u: Tijdelijke omleidingsweg van Canadastraat richting Linkeroever is afgesloten. Kom je van de E34 of Waaslandhaven en rijd je richting Linkeroever, dan rijd je om via de E17 en de keerbrug in Kruibeke.

*Deze planning is afhankelijk van de weersomstandigheden en de voortgang van de werken.

1920_omleidingtb12--15-17-oktober-01.jpg

Om de tijdelijke brug ter hoogte van het knooppunt Sint-Anna veilig te verwijderen, sluiten we de R1 richting Zelzate af. We leiden om via afrit 7 Sint-Anna Linkeroever en de tijdelijke omleidingsweg tot aan Waaslandhaven-Oost. Ook de tijdelijke omleidingsweg richting Linkeroever is afgesloten. Van de E34 en Waaslandhaven rijd je naar LO om via de E17 en de keerbrug in Kruibeke.

Gerelateerd nieuws