Render oosterweel

Vanaf 24 augustus twee nachten herstellingswerken aan kluifrotonde

Meer over

Vanaf donderdag 24 augustus voeren we in twee nachten herstellingswerken uit aan het asfalt op de kluifrotonde van complex 8 Waaslandhaven-Oost (E34). Voor deze herstellingswerken zijn de bruggen van de kluifrotonde en oprit 8 richting Antwerpen afgesloten voor alle verkeer. Daarnaast sluit ook de Parallelweg richting E34 ter hoogte van de Blancefloerlaan. Vanuit de Waaslandhaven kan je wel de oprit richting Zelzate gebruiken en vanuit de E34 blijft het mogelijk om de Parallelweg richting Zwijndrecht en Linkeroever te bereiken.

herstellingswerkenkluifrotonde.jpg
Tijdens twee nachten voeren we herstellingswerken uit aan de kluifrotonde van complex 8 Waaslandhaven-Oost (E34).

Het wegdek van de kluifrotonde heeft op enkele plaatsen op de bruggen een herstelling nodig. Om dit veilig te kunnen uitvoeren, moeten de bruggen tijdens twee nachten volledig afgesloten worden. Het asfalt wordt er volledig opnieuw aangelegd. Deze werken voeren we uit in de twee nachten van donderdag 24 augustus tot zaterdag 26 augustus, telkens tussen 23 uur en 5 uur. Vrijdag 25 augustus is de kluifrotonde overdag gewoon beschikbaar.

Welke verbindingen sluiten?

De bruggen over de E34 kunnen tijdens deze werken niet gebruikt worden. We voorzien de nodige omleidingen. Hou rekening met extra reistijden van en naar de Waaslandhaven en vanuit Linkeroever en Zwijndrecht naar de E34.

  • Van de E34 uit Zelzate naar de Waaslandhaven. We leiden om via afrit 10 Waaslandhaven-Zuid en de Steenlandlaan;
  • Oprit 8 richting Antwerpen. We leiden om via de Steenlandlaan en oprit 10 Waaslandhaven-Zuid;
  • De Parallelweg richting E34 ter hoogte van de aansluiting van/naar de Blancefloerlaan. We leiden om via de Parallelweg, E17, keerbrug in Kruibeke, E34 en afrit 10 Waaslandhaven-Zuid.

Wat blijft wel mogelijk?

  • Afrit 8 Waaslandhaven-Oost vanuit Antwerpen om de Canadastraat en Keetberglaan te bereiken;
  • Afrit 8 Waaslandhaven-Oost vanuit Zelzate naar de Parallelweg richting Zwijndrecht en Linkeroever;
  • Vanuit de Waaslandhaven kan je via oprit 8 wel richting Zelzate.

omleidingherstellingswerkenkluifrotondewaaslandhaven-augustus2023-02.jpg
Om vanuit Zelzate naar de Waaslandhaven te rijden leiden we om via complex 10 Waaslandhaven-Zuid en de Steenlandlaan. Vanuit de Waaslandhaven rijd je ook via deze route richting Antwerpen.

omleidingherstellingswerkenkluifrotondevanuitzwenlo-augustus2023-08.jpg
Vanuit Linkeroever en Zwijndrecht leiden we naar de E34 en Waaslandhaven om via de Parallelweg, E17 en keerbrug in Kruibeke.

Gerelateerd nieuws