Render oosterweel

Lokale hinder wijk Kronenburg in Deurne

vr, 23/12/2022 - 14:13

Werkzaamheden in de Van der Delftstraat en Tweemontstraat

In 2023 worden er in de Van der Delftstraat en op de hoek van de Van der Delftstraat en Tweemontstraat enkele nutsleidingen (gas, telecom,...) verlegd. Er komt ook nieuwe riolering. Deze  werken vinden plaats als voorbereiding op de Oosterweelwerken. 

Door deze werkzaamheden is de wijk Kronenburg minder goed bereikbaar voor auto's en vrachtwagens. Te voet en met de fiets blijft de doorgang toegankelijk.

Lokale hinder voor auto's vanaf 13 februari tot en met 31 mei 2023 

  • Het gedeelte van de Tweemontstraat vanaf huisnummer 403 tot de hoek van de Van der Delftstraat is niet bereikbaar met de wagen.
  • De Tweemontstraat is niet meer bereikbaar via de Van der Delftstraat, maar wel via de  Bisschoppenhoflaan en de Albert Bevernagelei (tot huisnummer 403). 
  • De van Der Delftstraat blijft enkel voor lokaal verkeer bereikbaar via het Raoul Grégoirplein - Schijnpoortweg. Je rijdt  langs de zijde van de tramsporen. Via de Bisschoppenhoflaan kan je terug wegrijden. 
  • Laden en lossen kan zowel in de Tweemontstraat als de Van der Delftstraat buiten de werfzones.
  • De Van Duyststraat is gedeeltelijk dubbelrichtingsverkeer. Je kan niet meer wegrijden via de Tweemontstraat.
  • Parkeerplaatsen in de Van der Delftstraat en in de werfzone van de Tweemontstraat zijn niet  beschikbaar.

Hinder wijk Kronenburg feb-mei 2023_Tekengebied 1 

Vanaf 1 juni 2023 start er een nieuwe fase van de werken in de Van der Delftstraat. Een update van de werkzaamheden volgt daarom later.

Gerelateerd nieuws