Render oosterweel

Hoefijzersingel enkelrichting voor plaatsen veiligheidstrap E17

Meer over

Van maandag 24 tot woensdag 26 oktober plaatsen we een veiligheidstrap tussen de E17 en Hoefijzersingel. Om deze werken veilig uit te voeren wordt de Hoefijzersingel plaatselijk afgesloten voor verkeer vanuit de Antwerpsesteenweg. Verkeer richting Antwerpsesteenweg kan wel door en ook Oh'Green blijft uit beide richtingen bereikbaar.

In Zwijndrecht en Burcht plaatsen we langs de E17 geluidsschermen van 8,5 meter hoog. In geval van nood moeten de gebruikers van de snelweg zichzelf in veiligheid kunnen brengen. Daarom worden er in de geluidswand nooddeuren voorzien, samen met veiligheidstrappen tussen de snelweg en de omgeving.

Ter hoogte van Burcht plaatsen we zo'n trap tussen de E17 en Hoefijzersingel. Om deze werken veilig te kunnen uitvoeren, wordt de Hoefijzersingel hier tijdelijk enkelrichting tussen de nieuwe tunnel aan afrit Zwijndrecht en Oh'Green. Kom je van afrit Zwijndrecht, de verbindingsweg of Pastoor Coplaan? Dan kan je richting Antwerpsesteenweg de werken wel gewoon passeren. 

Voor verkeer vanuit de Antwerpsesteenweg voorzien we een omleiding via de Kraaienhoflaan en Zwijndrechtsestraat.

Deze werken worden uitgevoerd vanaf maandag 6u. Ten laatste woensdagochtend geven we de Hoefijzersingel terug volledig vrij.

plaatsentaludtrappene17.jpg

Gerelateerd nieuws