Render oosterweel

Beperkte aanpassing rijstroken Schijnpoortweg vanaf 12 juli

Meer over

Tijdens de nacht van 11 op 12 juli is er beperkte hinder op de Schijnpoortweg ter hoogte van het kruispunt met de Slachthuislaan en de Noordersingel. De voorsorteerstrook van oprit 2 Deurne verdwijnt vanaf 12 juli. Het aantal rijstroken op de Schijnpoortweg blijft behouden. 

Sinds de zomer van 2022 verleggen we nutsleidingen in de omgeving van het Sportpaleis in Deurne. Die werken zijn nodig ter voorbereiding van de Oosterweelwerken. Aangezien de nutsleidingen ondergronds op verschillende plaatsen liggen, moet een klein deel van de Schijnpoortweg ingenomen worden om deze werken uit te voeren. 

Het aantal rijstroken op de Schijnpoortweg blijft behouden. De twee rijstroken die staduitwaarts (richting Deurne) gaan, zullen wat meer opschuiven naar het midden van de Schijnpoortweg en maken een kleine bocht. Door deze rijstroken op te schuiven, komt er werkruimte vrij om nutsleidingen te verleggen. Hierdoor verdwijnt de beperkte voorsorteerstrook van oprit 2 Deurne vanaf woensdag 12 juli. Je kan nog wel steeds de oprit 2 Deurne bereiken via de Schijnpoortweg, maar voorsorteren is niet meer van toepassing.

hinderschijnpoortwegzomer2023-modernkaartje.png

Werkzaamheden tijdens nacht van 11 – 12 juli 

Om de verkeershinder zo veel mogelijk in tijd te beperken, gebeuren de werkzaamheden ’s nachts. Tijdens de nacht van dinsdag 11 juli op woensdag 12 juli maken we de zone klaar om ruimte vrij te maken. We brengen markeringen aan en plaatsen signalisatie. 


Tijdens die nacht is er voor auto’s steeds een doorgang in beide rijrichtingen op één rijstrook. De oprit 2 Deurne blijft vanuit beide rijrichtingen bereikbaar. 
 

 

Gerelateerd nieuws