Render oosterweel

Afwerken Keetberglaan en Canadastraat in week van 22 tot 27 november

Meer over

Van 22 tot 27 november werken we de Keetberglaan en Canadastraat af. In deze week zal er afwisselend verkeer zijn op de Keetberglaan, geregeld met verkeerslichten. Van vrijdagavond 26/11 tot zaterdagavond 27/11 sluiten we de Keetberglaan lokaal volledig af voor het aanbrengen van de toplaag.

De afgelopen jaren werd er hard gewerkt in de omgeving van Waaslandhaven-Oost. Met een volwaardig complex zorgden we voor een grote boost voor de bereikbaarheid van de Waaslandhaven en voor fietsers voorzien we een veilige, comfortabele en conflictvrije fietsverbinding. In september namen we het nieuwe op- en afrittencomplex en de E34 al volledig in gebruik. Bleven over: de vernieuwing van de Keetberglaan/Canadastraat én het afwerken van de fietspaden en fietsbrug.

1920_large-dronebeeld-e34-flywel-27-08-20219.jpg

In september namen we het splinternieuwe complex 8 Waaslandhaven-Oost in gebruik. Ook de E34 werd toen in beide rijrichtingen volledig opengesteld.

Afwisselend verkeer op en volledige afsluiting van de Keetberglaan

Op 22 november nemen we de nieuwe Keetberglaan al voorlopig in gebruik. Je rijdt hier tijdelijk nog over de onderlaag. Van 22 november tot en met 26 november werken we de aansluitingen van de nieuwe Keetberglaan op de bestaande weg verder af. Hiervoor geldt lokaal afwisselend verkeer, geregeld met verkeerslichten. Hou hier dus rekening met extra reistijd.

Van vrijdagavond 26 november, 22u30 tot zaterdagavond 27 november, 21u sluiten we de Keetberglaan volledig af voor het aanbrengen van de nieuwe toplaag. 

Rijd je van of naar Zelzate?
Dan leiden we je om via het complex 10 Waaslandhaven-Zuid.

Rijd je van of naar Antwerpen?
Dan kan je via de Kwarikweg en Canadastraat het nieuwe complex 8 aan Waaslandhaven-Oost bereiken.

1920_omleidingafsluitenkeetberglaan27-11-01.jpg

Van vrijdagavond 26 tot zondagochtend 28 november sluiten we de Keetberglaan lokaal volledig af.

Nieuwe Canadastraat in gebruik vanaf 25 november

Ook de Canadastraat werd de afgelopen maanden lokaal volledig vernieuwd. Deze nemen we in de loop van 25 november in gebruik. Hiervoor zal de hinder beperkt blijven.

1920_21-11-05-kluifrotonde-foto-8.jpg

 

 

De nieuwe Canadastraat wordt op 25 november in gebruik genomen.

Afwerken nieuwe fietspaden Canadastraat en Keetberglaan op 26 november

Op vrijdag 26 november werken we ook de fietspaden langs de Canadastraat en Keetberglaan verder af. Hiervoor kunnen fietsers overdag geen gebruik maken van de tijdelijke fietsoversteek over de omleidingsweg en van de fietstunnel onder de Canadastraat. We voorzien die dag een fietsoversteek aan de Canadastraat. Twee wachters zullen de fietsers hier begeleiden om veilig over te steken. Nadien kunnen fietsers van en naar Antwerpen terug gebruik maken van de fietsoversteek en de fietstunnel.

Fietsers tussen de Waaslandhaven en Zwijndrecht maken vanaf de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 november gebruik van de nieuwe fietsbrug over de E34. Zij sluiten dan ook rechtstreeks aan op de fietstunnel onder de Canadastraat.

 

Gerelateerd nieuws