Donkey Republic beschikbaar aan de Park and Rides
Donkey Republic beschikbaar aan de Park and Rides

Snel van A naar B?

Spring eens op een elektrische fiets! Met de komst van deelfietsnetwerk Donkey Republic is dat makkelijker dan ooit. Want vanaf augustus 2022 start Donkey Republic en Lantis met de uitrol van 1650 fietsen in de hele vervoerregio Antwerpen (32 gemeenten). Vanaf het najaar kan je dan van Wuustwezel tot Temse één van de kenmerkende oranje elektrische fietsen huren. Voor een paar euro kan jij al meteen genieten van de vele voordelen die elektrisch fietsen biedt! Meer weten? 

Met de elektrische deelfiets naar ’t Stad!

Sinds de zomer van 2022 kan je de deelfietsen terugvinden aan belangrijke mobiliteitsknooppunten zoals Park and Rides en treinstations binnen de vervoerregio Antwerpen - goed voor 32 gemeenten en meer dan één miljoen inwoners - en enkele aangrenzende Wase gemeenten. Eerst werken we aan een basisnetwerk van zo’n 1650 fietsen voor de ganse regio. Gemeenten, bedrijven en organisaties krijgen de mogelijkheid om dat netwerk verder uit te breiden met gewone of elektrische fietsen. 

Om het netwerk uit te rollen, werkt Lantis samen met het Deense Donkey Republic. Hun oranje fietsen vind je al terug in Gent en Kortrijk, maar nog niet op zo’n grote schaal als in de Antwerpse Vervoerregio. Benieuwd welke gemeenten deelnemen? Bekijk de kaart!
 

Gratis fietsen met Mobile Heroes

Download the app, maak een account aan & kies een fiets. Met de MOBILEHEROES kortingscode krijg je bij een "Just Ride" verhuur 60min GRATIS fietsen.