[t001_01_main.tpl.php]

Bevestig je deelname aan de webinar over de werken langsheen de Scheldelaan

2021 is het jaar dat de werken voor de Oosterweelverbinding van start gaan op Rechteroever. In maart starten langsheen de Scheldelaan de werken voor de nieuwe Scheldetunnel. Later dit jaar gaat ook de schop in de grond voor de Oosterweelknoop. Dat nieuwe knooppunt ter hoogte van het Noordkasteel geeft in de toekomst aansluiting op de Ring voor verkeer vanuit de haven en het noorden van de stad.

 

Dit jaar plant het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) ook werken op de Scheldelaan ter hoogte van complex Lillo. Daar vernieuwen ze onder andere het wegdek en saneren ze de bruggen over de R2.
 

Webinar over de werken
Op woensdag 24 februari om 10 uur organiseert Lantis, de bouwheer van de Oosterweelverbinding, samen met AWV een webinar waarin we graag meer informatie geven over de impact van de werken en het verloop ervan. U kan deze webinar online meevolgen en krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen.

 

Gelieve ook uw deelname te bevestigen door hieronder uw gegevens op te geven. Deze gegevens kunnen later gebruikt worden om u via een digitale nieuwsbrief verder op de hoogte te houden van de werken. De gegevens worden niet aan derden overgemaakt.

 

Alvast bedankt.

[/t001_01_main.tpl.php]