[t001_01_main.tpl.php]

Volg een van onze webinars

De Oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht zijn op kruissnelheid. De fasewissels volgen elkaar in sneltreinvaart op. 2021 is het jaar dat ook op Rechteroever de Oosterweelwerken van start gaan. Vanaf de zomer starten er voorbereidende werken in Merksem - in het najaar ook bij Deurne en den Dam - om de huidige Ring te verdiepen en gedeeltelijk te overkappen.

Daarom organiseren we regelmatig online presentaties waar de werken en hun impact worden toegelicht. Aansluitend krijg je de mogelijkheid vragen te stellen.

Buurtwebinars

Voor deze webinars nodigen we de buurten uit die de werken vanop de eerste rij zullen volgen en er dus ook de meeste impact van ondervinden. Inschrijven kan via onderstaande links. De webinars worden telkens opgenomen en zijn nadien via Facebook en Youtube opnieuw te bekijken.

* Van zodra de inschrijvingen geopend zijn, is deze link actief.

Wekelijkse webinars

Iedere dinsdag om 19u geven we via Facebook Live en Youtube ook thematische webinars voor het grote publiek. Iedere week snijden we een ander thema aan. We geven o.a. unieke beelden van op de werven, maar leggen even goed uit welke omleidingen er in bepaalde fases gelden. We vertellen meer over de nieuwe fietspaden die er komen en welke maatregelen we nemen om de leefbaarheid te verbeteren. Tijdens de webinars kan je via Facebook Live en Youtube ook vragen stellen. Nadien zijn deze webinars ook te herbekijken via deze kanalen.

Let op: in de zomervakantie beperken we de wekelijkse webinars tot webinars op 13 juli en 17 augustus.

[/t001_01_main.tpl.php]