[t001_01_main.tpl.php]

Einde werken Groot Schijn gevierd met buurtbarbecue

10/12/2018

Afgelopen weekend werden de bewoners van de Ten Eekhovelei uitgenodigd op een winterbarbecue. Dit buurtevenement organiseerden we om het einde van de werken te vieren. Ondanks het barslechte weer, werd het een gezellige avond met de 80 buurtbewoners.

De zone tussen de R1 en de Ten Eekhovelei in Deurne werd de afgelopen jaren grondig aangepakt ter voorbereiding van de Oosterweelwerken. Wat er allemaal gebeurde lees je in dit overzicht.

Om alle inwoners te bedanken voor hun begrip tijdens de werken, kreeg iedereen van de Ten Eekhovelei een uitnodiging in de bus. Deze straat grensde aan de werf en moest ook tijdelijk een reeks parkeerplaatsen afstaan om de fietsomleiding mogelijk te maken.

80 Deurnenaren gingen op de uitnodiging in en verzamelden deze zaterdag vlak achter het nieuwe pompgebouw. De aanwezigen mochten aanschuiven bij een gezellige winterbarbecue, verzorgd door een traiteur uit de buurt. Wie dat wou kreeg in een aparte infotent uitleg over de Oosterweelwerken. De kleinsten mochten zich uitleven op het springkasteel. Enkele helpers van een Deurnse scouts Sint Aleydis hielden een oogje in het zeil. Het werd een gezellig buurtfeest waarbij de genodigden uitgebreid met elkaar bijpraatten.  

[/t001_01_main.tpl.php]