[t001_01_main.tpl.php]

Sorry, je moet je browser updaten.

Je gebruikt een verouderde versie van je browser. Update je even? Dan kan je onze site vlot bezoeken.

www.browsehappy.com

Wanneer vinden de werken plaats in mijn buurt?

08/02/2018

Volgens de huidige planning starten de Oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht tegen september 2018. Hinder op de snelweg mag je verwachten vanaf eind 2018. Aannemersconsortium Rinkoniên werkt volop aan een gedetailleerde fasering van deze werken. Van zodra de fasering gekend is, volgt een uitgebreide communicatiecampagne om iedereen te informeren.

Op vrijdag 19 januari 2018 heeft de Raad van Bestuur van Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel nv het contract ondertekend met aannemersconsortium Rinkoniên. Door deze contractsluiting kan het consortium nu effectief starten met de voorbereiding en uitvoering van de Oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht. 

Bekijk om welke werken het draait >

Fasering van het project

Een eerste belangrijke mijlpaal bij de voorbereiding van die werken is de uitwerking van een gedetailleerde fasering. Bij een fasering deelt de aannemer het totale project op in kleinere delen en worden de werkzaamheden gepland in functie van tijd en plaats. Waarom is dit nodig?

  • Om te vermijden dat er overal op hetzelfde moment gewerkt wordt. De hinder wordt zoveel mogelijk beperkt en de buurt wordt maximaal bereikbaar gehouden.
  • Om een goed overzicht te behouden over de vooruitgang van het project. 

Streefdatum voor de oplevering van de fasering van de Oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht is april.

Uitgebreide communicatiecampagne

Nieuw logo voor de Oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht

Van zodra de timing van de Oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht gekend en goedgekeurd is, houden we een uitgebreide communicatiecampagne om iedereen te informeren.

Via verschillende kanalen zal je op de voet kunnen volgen welke werken je wanneer mag verwachten in jouw buurt.

Naar alle artikels
[/t001_01_main.tpl.php]