Render oosterweel

Tunnel Antwerpsesteenweg afgesloten in nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 december

Meer over

In de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 december sluiten we aan de Antwerpsesteenweg de tunnel onder de E17 af voor het verleggen van nutsleidingen. Tussen 20u en 5u rijd je om via de Pastoor Coplaan. Deze afsluiting geldt ook voor fietsers en voetgangers. 

Midden januari nemen we de nieuwe tunnel aan de Antwerpsesteenweg in gebruik voor verkeer richting Zwijndrecht. Aan de kant van Zwijndrecht moeten hiervoor eerst nog enkele nutsleidingen verlegd worden. Om de hinder voor de weggebruikers zoveel mogelijk te beperken voeren we deze werken 's nachts uit.

Tussen vrijdagavond 20u en zaterdagochtend 5u is er hierdoor geen verkeer mogelijk in de tunnel van de Antwerpsesteenweg.

Ben je fietser of voetganger?

Dan leiden we je die nacht om via de Pastoor Coplaan en de Willem Elsschotstraat.

Rijd je met de wagen?

Dan rijd je om via de Pastoor Coplaan, Statiestraat en N70.

Voor de afgesloten tunnel van de Antwerpsesteenweg leiden we al jhet verkeer om via de Pastoor Coplaan.

Voorbereiding aansluiten nutsleiding Hoefijzersingel

In januari sluiten we de site van Oh'Green aan op de nieuwe en verlegde Hoefijzersingel. Tijdens die werken koppelen we hen ook aan op de nieuwe nutsleidingen. Die aankoppeling bereiden we voor van 3 tot 10 december. Hierdoor is het voetpad afgesloten tussen de inrit van Oh'Green en de hoek Antwerpsesteenweg/Hoefijzersingel. Voetgangers worden omgeleid via het voetpad aan de overzijde.

Gerelateerd nieuws