Render oosterweel

Opnieuw aanplanten berm Blancefloerlaan zorgt voor twee dagen gewijzigde verkeerssituatie

Meer over

De werken aan de Blancefloerlaan zitten er bijna op. Voor de kerstvakantie zullen de fietspaden en rijbanen in beide richtingen volledig worden vrijgegeven. In tussentijd maken we van de huidige verkeerssituatie gebruik om de delen die in de toekomst moeilijker bereikbaar zijn nu al terug aan te planten. Dit voeren we volgende week maandag 29 en dinsdag 30 november uit. Op deze twee dagen wijzigt de verkeerssituatie licht.

De afgelopen jaren is in onze werfzone op de Blancefloerlaan hard gewerkt. Nu deze werken stilaan hun einde naderen, komt er ruimte vrij om terug aan te planten. Sommige zones zullen in de toekomst moeilijker te bereiken zijn. Dat is bijvoorbeeld het geval tussen de trambaan en de nieuwe rijbaan richting Antwerpen, ter hoogte van het nieuwe parkeergebouw. Deze zone planten we op maandag 29 en dinsdag 30 november opnieuw aan.

Rijd je richting Antwerpen? Dan volg je op dit moment na de Verbrandendijk nog een tijdje de trambaan. Ter hoogte van de P+R steek je door naar de nieuwe Blancefloerlaan. Tijdens deze twee dagen van opnieuw aanplanten, kan je de huidige doorsteek van de trambaan naar de nieuwe Blancefloerlaan niet gebruiken tussen 9u en 15u. Je blijft op die dagen wat langer op de trambaan rijden. Net voorbij de brug over de snelweg steek je - via de doorsteek uit een vorige fase - door naar de Blancefloerlaan.

Het gaat om een licht gewijzigde situatie en de hinder blijft beperkt.

De tijdelijke doorsteek van de trambaan naar de nieuwe Blancefloerlaan richting Antwerpen is op 29 en 30 november, telkens tussen 9u en 15u, niet bruikbaar. Je volgt dan de trambaan tot voorbij de brug over de snelweg en steekt daar de berm door naar de Blancefloerlaan.

Gerelateerd nieuws