[t001_01_main.tpl.php]

Sorry, je moet je browser updaten.

Je gebruikt een verouderde versie van je browser. Update je even? Dan kan je onze site vlot bezoeken.

www.browsehappy.com

Nutswerken Pastoor Coplaan

22/05/2018

Van 22 mei tot 1 juli voert aannemer Engie Fabricom nutswerken uit op een deel van de Pastoor Coplaan ter voorbereiding van de hoofdwerken van de Oosterweelverbinding. Hierdoor is de rechterrijstrook tussen de Zwijndrechtsestraat en de oprit naar de E17 in de richting van Zwijndrecht tijdelijk afgesloten. Het verkeer zal er via versmalde rijstroken rijden. 

Welke nutswerken worden uitgevoerd?

Van 22 mei tot 1 juli voert aannemer Engie Fabricom nutswerken uit op een deel van de Pastoor Coplaan. Via horizontaal gestuurde boringen zal de aannemer er de nodige ondergrondse nutsleidingen aanleggen.

Dit zijn voorbereidende werken in het kader van de Oosterweelverbinding. 
Lees meer over de Oosterweelwerken ter hoogte van de Pastoor Coplaan >

Gevolgen voor het verkeer

Tijdens de werken is de rechterrijstrook op de Pastoor Coplaan tussen de Zwijndrechtsestraat en de oprit naar de E17 in de richting van Zwijndrecht afgesloten. Er wordt geen omleiding voorzien. Het verkeer loopt via versmalde rijstroken. Handelszaken AVEVE en VAB blijven bereikbaar.

Voetgangers en fietsers krijgen doorgang aan de westelijke kant van de Pastoor Coplaan, aan de overkant van de werken. Deze doorgang voor zwakke weggebruikers krijgt een beschermende afsluiting als buffer met de versmalde rijbaan.

Lees het artikel over de nutswerken op de website van gemeente Zwijndrecht >

Zicht op het nieuwe viaduct over de Pastoor Coplaan (simulatiebeeld door ATLAS / Zwarts & Jansma)

Naar alle artikels
[/t001_01_main.tpl.php]