[t001_01_main.tpl.php]

Nieuwe tool begeleidt snelwegverkeer door de werken bij Linkeroever en Zwijndrecht

19/02/2020

Vanaf vandaag kun je beroep doen op onze nieuwe tool om de huidige en toekomstige wijzigingen aan de werfsituatie aan de snelwegen bij Linkeroever en Zwijndrecht te raadplegen.

In onze nieuwe bereikbaarheidstool vind je alle wijzigingen aan de verkeerssituatie terug en dit zowel in plaats als in tijd. Zo kun je voor elke fase bekijken waar er gewerkt wordt en hoe het verkeer doorheen de werfzone wordt geleid.

Iedere wijziging vergt immers de aandacht van de weggebruiker en daarom communiceren we die steeds tijdig en in detail. De verschillende verkeersbewegingen (bijvoorbeeld van de E17 naar de E34 en van de E34 naar de Kennedytunnel) blijven ook tijdens de werken mogelijk. Dat is een uitdaging door de grootte van het projectgebied, het hoge aantal weggebruikers dat dagelijks de snelwegen gebruikt – ook tijdens de werken – én de ingrijpende aard van de werken. Dit maakt dat de verkeerssituatie op de snelwegen tijdens de werken regelmatig aangepast moet worden. Dankzij onze tool blijf je steeds op de hoogte van de meest recente én toekomstige verkeerssituaties.

Naarmate een nieuwe fase nadert, voegen we uiteraard meer details toe.

Bekijk vandaag hoe het snelwegverkeer verloopt tijdens de werken>

De tool werkt vandaag nog niet naar behoren in Edge en Internet Explorer, maar we werken aan een oplossing.

** De planning is afhankelijk van de voortgang van de werken en de weersomstandigheden.

[/t001_01_main.tpl.php]