[t001_01_main.tpl.php]

Voormalig containerpark Borgerhout maakt plaats voor werfzone

26/01/2016

Midden januari 2016 startte de aannemer met de afbraak van het containerpark aan de Noordersingel. Het terrein wordt ingericht als werfzone tijdens de heraanleg van de Noordersingel en de herinrichting van de omgeving rond het Groot Schijn. Bij de bouw van de Oosterweelverbinding komt op deze locatie de nieuwe verbinding van de Noordersingel met de op- en afritten van de Ring.

Tot eind januari zal de aannemer de voormalige terreinen van het containerpark Borgerhout vrijmaken van alle obstakels. De terreinen zullen gebruikt worden als werfzone tijdens de heraanleg van de Noordersingel en de herinrichting van de omgeving Groot Schijn. Deze werken gaan in april van start. Op deze plaats komt ook de nieuwe Schijn-Scheldeverbinding.

Lees meer over de herinrichting van de omgeving Schijnpoort >

Bij de hoofdwerken van de Oosterweelverbinding komt op deze locatie de nieuwe aansluiting van de Noordersingel met de op- en afritten van de Ring.

Lees meer over het nieuwe aansluitingspunt Noordersingel >

Nieuw containerpark Borgerhout vanaf 2017 klaar

BAM zal de gebouwen van de stad en van de Lokale Politie Antwerpen, naast het voormalige containerpark, afbreken in de loop van 2016. Op deze plaats komen het nieuwe containerpark én een nieuw parkeergebouw. Het nieuwe containerpark zal in de loop van 2017 open zijn. Tot die tijd kan men de containerparken Berchem, Deurne en Linkeroever gebruiken.

Lees meer over het nieuwe parkeergebouw aan de Noordersingel >

[/t001_01_main.tpl.php]