[t001_01_main.tpl.php]

Blijf op de hoogte van de werken aan de IJzerlaan

07/10/2015

Vanaf 12 oktober 2015 starten de hoofdwerken aan de IJzerlaan. Wil je deze werken op de voet volgen? Dat kan door je in te schrijven op de e-nieuwsbrief, je aan te melden voor de SMS-dienst of het project te volgen op Twitter.

Vanaf 12 oktober 2015 starten de hoofdwerken aan de IJzerlaan. De nutswerken die nodig zijn voor de heraanleg van de IJzerlaan en de bouw van het nieuwe IJzerlaankanaal gaan van start.  Dit zal voornamelijk te zien zijn op en rond het kruispunt IJzerlaan/Bredastraat en in de bocht van de Slachthuislaan. 

Lees meer over de geplande werken aan de IJzerlaan >

De bestaande IJzerlaanbrug wordt vervangen door een nieuwe fiets- en voetgangersbrug over het Albertkanaal.

Hoe volg je de belangrijkste verkeersinformatie op de voet?

Tijdens de nutswerken verwachten we verkeershinder. Daarom zullen er de komende weken verschillende verkeersmaatregelen genomen worden op de IJzerlaan, de Bredastraat en de Slachthuislaan, en dit zowel voor automobilisten, fietsers als voetgangers. 

Wil je de veranderende verkeerssituaties op de voet volgen en op de hoogte blijven over welke werken worden uitgevoerd? Verschillende informatiekanalen helpen je op weg.

E-nieuwsbrief 

Schrijf je in op de digitale nieuwsbrief over het project IJzerlaan. Zo blijf je op de hoogte over de verkeerssituatie en tijdelijke omleidingen. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief IJzerlaan >

SMS*

Door je in te schrijven op de gratis SMS-dienst, ontvang je een SMS telkens de verkeerssituatie verandert.

Hoe meld je je aan? Stuur een SMS met code 'WW IJZ' naar 8929 (0 EUR/SMS verzonden/ontvangen). Je ontvangt een SMS met de vraag om te bevestigen dat je je wil inschrijven op de SMS-dienst van deze wegenwerken. Nadat je hebt bevestigd, ontvang je een SMS met de boodschap dat je bent ingeschreven. Voortaan ontvang je berichten met het nieuws over deze werken. Alle verstuurde en ontvangen berichten zijn volledig gratis. Uitschrijven doe je door 'STOP WW IJZ' te smsen naar 8919 (0 EUR/SMS verzonden/ontvangen). Ook dit bericht is gratis.

Infodienst tot het einde van de werken. 0 EUR/SMS verzonden/ontvangen. €0 per complete aanvraag. Helpdesk tel. 03 338 22 10. De verwerking van deze gegevens is onderworpen aan de bepalingen van de wet op bescherming van de persoonlijke levenssfeer van 8 december 1992. Minderjarigen mogen niet inschrijven of moeten toestemming vragen aan hun ouders.

Twitter

Volg het project IJzerlaan (@IJzerlaanbrug) in real-time op Twitter en gebruik de hashtag #ijzerlaan bij het versturen van je tweets.

Volg het project IJzerlaan op Twitter >

Website

Uiteraard vind je alle informatie over het project IJzerlaan ook terug op de website www.ijzerlaan.be

[/t001_01_main.tpl.php]