[t001_01_main.tpl.php]

Slim naar Antwerpen nodigt bedrijven uit op netwerkevent over bereikbaarheid Antwerpse regio

14/04/2016

Hoe houden we samen Antwerpen bereikbaar? Over deze vraag wil Slim naar Antwerpen zich samen met bedrijven uit de Antwerpse regio buigen tijdens een netwerkevent. Ze doet dit naar aanleiding van tal van grote werken die tussen 2016 en 2022 plaatsvinden in en rond Antwerpen. Deze werken zullen immers een impact hebben op de bereikbaarheid van de Antwerpse regio. Het event is al aan zijn tweede editie toe.

Netwerkevent voor bedrijfsleiders

'Slim naar Antwerpen' nodigt Antwerpse bedrijfsleiders en hun mederwerkers mobiliteit voor een tweede keer uit op een netwerkevent over de bereikbaarheid van de Antwerpse regio. Dit event gaat door op donderdag 21 april 2016 in UrbanCity, Ankerrui 9, 2000 Antwerpen. 

Slim naar Antwerpen presenteert er een overzicht van de lopende en geplande werven en van de maatregelen die een vlotte mobiliteit tijdens de werken moeten garanderen.

Je kan je inschrijven via het volgende inschrijvingsformulier.

Programma

17.30   Onthaal

18.00   Toelichting "Slim naar Antwerpen" en nieuwe maatregelen door Schepen
            Koen Kennis, stad Antwerpen

18.40   Oplossing voor uw bedrijf

19.00   Getuigenissen van bedrijfsleiders rond mobiliteitsbeleid

19.30   Receptie met infomarkt (waar je terecht kan met je vragen)

Slim naar Antwerpen

Vanaf 2016 tot en met 2022 vinden verschillende ingrijpende wegenwerken plaats in en rond Antwerpen. Deze werken zijn nodig om de bereikbaarheid en de leefbaarheid van de Antwerpse regio te verbeteren. Voorbeelden zijn de heraanleg van de IJzerlaan, het doortrekken van de tramverbinding naar het Eilandje en naar de Havanasite op Luchtbal, de Noordersingel, de Noorderlaan, de noorderlijke Leien en de aanleg van de Oosterweel. 

Deze werken zullen gedurende een aantal jaren verkeershinder met zich meebrengen. De Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel, het Vlaams Agentschap Wegen en Verkeer, De Lijn, de provincie Antwerpen, de stad Antwerpen en de NMBS werken nauw samen om de Antwerpse regio bereikbaar te houden. Deze inspanningen en maatregelen worden gebundeld onder de noemer 'Slim naar Antwerpen'.  

Ga naar de website van 'Slim naar Antwerpen' >

[/t001_01_main.tpl.php]