[t001_01_main.tpl.php]

Reeks infosessies over Project-MER Oosterweel voorbij

16/09/2015

De voorbije 2 weken hield onze infomarkt over de Oosterweelverbinding acht keer halt in en rond Antwerpen. Bezoekers konden vragen stellen aan onze projectmedewerkers en de plannen voor de Oosterweelverbinding inkijken.   

Op 1 september 2015 is de inspraakprocedure voor de project-MER voor de Oosterweelverbinding opgestart. Naar aanleiding hiervan organiseerden we de voorbije weken een reeks van acht infosessies in de Antwerpse regio: op Linkeroever, in Zwijndrecht, in Antwerpen, in Merksem, op Luchtbal, in Deurne-Noord, in Borgerhout en tijdens de Damse Feesten. 

Het doel van deze infosessies was om iedereen zo goed mogelijk te informeren over de geplande infrastructuurwerken. Bezoekers konden vragen stellen aan onze projectmedewerkers en de plannen voor het Oosterweeltracé inkijken.

Project-MER 

Sinds 1 september 2015 loopt de inspraakprocedure voor de opmaak van het project-Milieueffectenrapport voor de Oosterweelverbinding. Gedurende 30 dagen - nog tot en met 30 september 2015 - kan je het kennisgevingsdossier zowel online als in verschillende steden en gemeenten inkijken.

Zo kan je kennismaken met het project, met de gehanteerde onderzoeksmethoden en met de effecten die onderzocht zullen worden, en kan je bijkomende onderzoeksvragen suggereren.

Raadpleeg de adressen waar het dossier ter inzage zal liggen >

[/t001_01_main.tpl.php]