[t001_01_main.tpl.php]

Sorry, je moet je browser updaten.

Je gebruikt een verouderde versie van je browser. Update je even? Dan kan je onze site vlot bezoeken.

www.browsehappy.com

Aannemer legt tijdelijke Park&Ride aan op Linkeroever

20/03/2018

Het aannemersconsortium Rinkoniên is op 20 maart gestart met de aanleg van een tijdelijke Park+Ride voor 200 wagens, ter hoogte van de op- en afrit Linkeroever.  Deze extra parkeergelegenheid zal toegankelijk zijn vanaf 1 mei, nog ruim voordat de werken voelbaar worden in de omgeving. 

Tijdelijke P+R Blancefloer 4

Het aannemersconsortium Rinkoniên is op 20 maart gestart met de aanleg van een tijdelijke Park+Ride voor 200 wagens, de P+R Blancefloer 4. 

Ligging - De tijdelijke Park+Ride ligt ter hoogte van de op-en afrit Linkeroever.  Je kan de Park+Ride oprijden via de oprit Linkeroever vanuit de Blancefloerlaan. Afrijden kan richting snelweg en richting Blancefloerlaan.

Ligging tijdelijke Park&Ride Linkeroever (klik op de afbeelding om te vergroten in PDF)

Timing - De tijdelijke Park+Ride is klaar tegen 1 mei. Op deze manier wordt er tijdig voorzien in extra parkeergelegenheid, nog voor de Oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht voelbaar zullen worden in de omgeving.

Timing Oosterweelwerken Linkeroever

Volgens de huidige planning zullen de werken op de snelwegen gefaseerd starten vanaf september 2018. Verkeershinder als gevolg van de werken wordt op de snelwegen ten vroegste vanaf eind 2018 verwacht. 

Lees meer over de infrastructuurwerken op Linkeroever >

18 maanden na de start van de werken moet ook het nieuwe - en definitieve - Park+Ride gebouw op Linkeroever klaar zijn, met ruimte voor onder andere 1500 voertuigen en 150 fietsen. 

Lees meer over de P+R Linkeroever >

Naar alle artikels
[/t001_01_main.tpl.php]