Hinder op de E34

De Oosterweelwerf op de E34 is gestart op vrijdag 2 augustus.

Fase 1: werken aan de middenberm

We werken aan de middenberm vanaf 5 augustus tot 4 oktober 2019. Concreet worden de middenpijlers van de kluifrotonde en definitieve fietsbrug aangelegd.

Tijdens deze fase wordt het verkeer naar de buitenzijde geduwd en zal de linkerrijstrook in beide rijrichtingen ingenomen worden door de werfzone. De pechstrook wordt gebruikt als rijstrook, zodat het aantal rijstroken behouden kan blijven. De rijstroken worden ook versmald tot 3 meter.

Vanaf 9 september is de verlengde afrit Waaslandhaven-Oost in gebruik genomen. Bestemmingsverkeer dat de op- of afrit waaslandhaven-Oost neemt, moet vanaf dan dus rekening houden met een gewijzigde verkeerssituatie. De bestaande afrit is verlengd en het kruispunt met de Canadastraat en de Keetberglaan is tijdelijk naar het noorden verlegd. De oprit is verlegd naar het tijdelijke kruispunt vanaf begin oktober. Zo kunnen we Waaslandhaven-Oost openhouden tijdens de bouw van het nieuwe complex. 

Lees hier meer over de gefaseerde ingebruikname van het op- en afrittencomplex en het kruispunt Canadastraat/Keetberglaan. 

E34 fase 1A

Fase 2: werken aan de zijbermen

Aan de zijbermen van de E34 worden riolerings- en grondwerken uitgevoerd. Deze starten op 7 oktober en duren tot juni 2020.

Tijdens deze fase verschuift de werf naar de buitenzijde. De pechstrook wordt ingenomen door de werf, maar de linkse rijstrook is terug beschikbaar. Hierdoor blijft ook in deze fase het aantal (versmalde) rijstroken behouden.

Fase 2 werken E34

 

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.