Hinder op de E34

Update: vanaf 13 november 2019 voert de aannemer trillingswerken uit ten noorden van de E34. Mogelijk brengt dit lokaal geluidshinder met zich mee. Meer info

De Oosterweelwerf op de E34 is gestart op vrijdag 2 augustus.

Fase 2: werken aan de zijbermen

Aan de zijbermen van de E34 worden riolerings- en grondwerken uitgevoerd. Deze startten begin oktober en duren tot juni 2020.

Tijdens deze fase organiseren we de werf in de zijberm. De pechstrook wordt ingenomen door de werf, maar de linkse rijstrook is terug beschikbaar. Hierdoor blijft ook in deze fase het aantal (versmalde) rijstroken behouden.

Fase 2 werken E34

 

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.