Volg onze webinars

De Oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht zijn op kruissnelheid. De fasewissels volgen elkaar in sneltreinvaart op.

Daarom organiseren we regelmatig online presentaties waar de werken en hun impact worden toegelicht. Aansluitend krijg je de mogelijkheid vragen te stellen.

De webinars worden uitgezonden op Facebook Live en Youtube. Nadien zijn ze ook te herbekijken via deze kanalen en onze website.

De Oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht komen op kruissnelheid. Ook de komende maanden wordt het verkeer regelmatig omgezet.

We geven je een overzicht van de belangrijkste hindermomenten tijdens onze webinars via Facebook Live.

Volg de webinars hier.

Wat met de bereikbaarheid?

Bereikbaarheidstool

Waar werken we precies op de snelweg in 2020? En wat betekent dat voor de bereikbaarheid van die snelwegen en de omliggende gemeenten? We hebben de verschillende actieve werven en verkeerssituaties gegroepeerd in één tool.

Bekijk de tool hier

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.