Hinder voor fietsers

In de oude situatie reden fietsers in deze zone naar de Waaslandhaven, door gebruik te maken van het fietspad dat langs de oprit van de E34 ligt. Vervolgens staken ze deze oprit, afrit én de Canadastraat over via een lichtengeregeld kruispunt, om zo hun weg te vervolgen langs de Keetberglaan of de Canadastraat.

Tijdens de werfsituatie trekken we de fietsers weg van de oprit, via een tijdelijke fietsbrug die in het noorden aansluit op een tijdelijk, vrijliggend fietspad, parallel met de E34. Via het tijdelijke kruispunt Canadastraat/Keetberglaan, steken de fietsers dan over om hun weg te vervolgen. Deze tijdelijke fietsbrug en het vrijliggende fietspad ten noorden van de E34 zijn vanaf 26 augustus in dienst genomen. Let op: het gaat hier om een werfinrichting. Pas dus je snelheid aan waar nodig.

Het fietspad langs de Keetberglaan is ook tijdelijk verlegd, om aan te sluiten op het tijdelijke kruispunt met de Canadastraat. Dit werd vanaf 5 augustus in dienst genomen.

Werken E34 tijdelijke fietsbrug

Hoe ziet de toekomstige situatie rond dit complex eruit voor fietsers? Lees hier meer.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.