Project in beeld

1. Bekijk de verandering!

Benieuwd hoe we de Oosterweelverbinding inpassen in het landschap? Vergelijk de huidige en toekomstige situatie via deze interactieve kaart.

Bekijk de kaart Bekijk de kaart
2. Video's

Op zoek naar achtergrondinformatie bij de werken? De themafilmpjes over mobiliteit, veiligheid en leefbaarheid geven meer uitleg.

Meer info Meer info
3. Fotoreportages

Ben jij benieuwd naar de actuele gebeurtenissen op het terrein? Bekijk hier enkele beeldverslagen.

Meer info Meer info
Oosterweelwerken gestuurde boring Fluvius
4. Video's van de werf

Gefascineerd door de technieken en machines die gebruikt worden bij grote infrastructuurprojecten? We brengen de werf in beeld, zodat u dit kan volgen via onze website.

Lees meer Lees meer
5. Toekomstbeelden

Ontdek hoe we de Oosterweelverbinding inpassen in het landschap aan de hand van digitale afbeeldingen en luchtbeelden.

Meer info Meer info

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.