Hinder op het kruispunt Canadastraat/Keetberglaan

De afrit van de E34 eindigt in het kruispunt van de Canadastraat met de Keetberglaan. Doordat op de oude plaats de nieuwe kluifrotonde gebouwd wordt, verhuisden we het kruispunt meer naar het noorden en verlengden we de op- en afrit. Op die manier maken we ruimte om de werf te installeren, terwijl alle weggebruikers veilig langs de werf kunnen blijven rijden.

Tijdens de zomer van 2019 werd het nieuwe, tijdelijke kruispunt Canadastraat/Keetberglaan aangelegd. Ook de aansluitingen van dit kruispunt naar de Keetberglaan en de op- en afrit van de E34 kregen vorm.

Begin september werd dit nieuwe kruispunt reeds deels in gebruik genomen en zaterdag 5/10 werd ook de oprit verlegd en is het tijdelijke kruispunt volledig in gebruik. Verkeer van en naar de E34, Keetberglaan en Canadastraat blijft op deze manier mogelijk.

Wees extra aandachtig voor deze gewijzigde verkeerssituatie.

Kruispunt Canadastraat KeetberglaanIn de definitieve situatie worden de aansluitingen met Canadastraat en Keetberglaan geïntegreerd in de kluifrotonde.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.