Hinder op het kruispunt Canadastraat/Keetberglaan

De huidige afrit van de E34 eindigt in het kruispunt van de Canadastraat met de Keetberglaan. Doordat op deze plaats de nieuwe kluifrotonde gebouwd wordt, verhuizen we het kruispunt meer naar het noorden en verlengen we de huidige op- en afrit. Op die manier maken we ruimte om de werf te installeren.

Tijdens de zomer van 2019 wordt het nieuwe, tijdelijke kruispunt Canadastraat/Keetberglaan aangelegd. Ook de aansluitingen van dit kruispunt naar de Keetberglaan en de op- en afrit van de E34 krijgen dan vorm.

In september wordt dit nieuwe kruispunt gefaseerd in gebruik genomen. Verkeer van en naar de E34, Keetberglaan en Canadastraat blijft op deze manier mogelijk.

Kruispunt Canadastraat KeetberglaanIn de definitieve situatie worden de aansluitingen met Canadastraat en Keetberglaan ge√Įntegreerd in de kluifrotonde.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.