Vernieuwing R1 tussen verkeersknopen Sint-Anna en Antwerpen-West

Vanaf 11 mei gaat de vernieuwing van de R1 tussen de knooppunten Sint-Anna (E34 x R1) en Antwerpen-West (E17 x R1) van start. In een eerste fase de rijbaan richting Antwerpen-West, in de tweede fase de rijbaan richting Sint-Anna. Het verkeer van noord naar zuid rijdt er op een tijdelijke omleidingsweg met drie versmalde rijstroken. De werken duren ongeveer 9 maanden.

Wat houden de werken in?

Verkeersomzetting naar tijdelijke omleidingsweg in nacht van 8-9 mei

In de nacht van 8 op 9 mei wordt het verkeer van knoop Sint-Anna/E34, naar Antwerpen-West (noord naar zuid) omgezet naar een tijdelijke omleidingsweg parallel met de bestaande R1.

Bekijk de details Bekijk de details
Vernieuwing fundering en wegdek R1

De R1 wordt in beide rijrichtingen volledig vernieuwd. De snelweg krijgt een nieuwe fundering en wegdek.

Bekijk de details Bekijk de details
Stille verharding

De R1 wordt aangelegd met een tweelaagse betonverharding. Een duurzame en stille oplossing.

Bekijk de details Bekijk de details

Heb je een vraag over deze werken? Stuur een mailtje

Het infopunt in Zwijndrecht is tijdens de coronacrisis gesloten. Maar achter de schermen blijven we bereikbaar via mail. Heb je een vraag? Vul het contactformulier in. Wij zorgen voor een snel antwoord.

Stel je vraag

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.