Wegenwerken E17 tussen Zwijndrecht en Kruibeke

De vernieuwing van de E17 richting Gent is vroeger en sneller dan gepland afgerond. Omwille van de nog steeds verkeersluwe situatie starten vanaf de nacht van 20 op 21 mei de voorbereidingen om aansluitend ook de vernieuwing van de E17 richting Antwerpen uit te voeren. Het verkeer rijdt daardoor in beide rijrichtingen over 2x2 rijstroken op de vernieuwde rijbaan richting Gent. Deze werken duren tot eind juli.

Wat houden de werken in?

Versmalde rijstroken op de E17

Het zuidelijke deel van de snelweg - rijrichting Antwerpen - gaat dicht voor alle verkeer. Beide rijrichtingen rijden op de noordelijke rijbaan op 2x2 versmalde rijstroken.

Bekijk alle details Bekijk alle details
Op- en afrit Zwijndrecht en oprit Kruibeke dicht

De afrit in Zwijndrecht komende van Gent, de oprit in Zwijndrecht richting Gent en de oprit in Kruibeke richting Antwerpen gaan tijdelijk dicht.

Bekijk alle details Bekijk alle details
Verkeersomzetting naar nieuwe werfsituatie in nacht van 20-21 mei

Tijdens een verkeersomzetting hou je best rekening met bijkomende hinder.

Bekijk alle details Bekijk alle details

Heb je een vraag over deze werken? Stuur een mailtje

Het infopunt in Zwijndrecht is tijdens de coronacrisis gesloten. Maar achter de schermen blijven we bereikbaar via mail. Heb je een vraag? Vul het contactformulier in. Wij zorgen voor een snel antwoord.

Stel je vraag

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.