Heraanleg E17

Sinds 20 april wordt de E17 tussen Zwijndrecht en Kruibeke vernieuwd. De aannemer pakt er afwisselend het wegdek van de noordelijke en zuidelijke rijbanen aan. Tot het weekend van 17-19 juli rijdt het verkeer er tijdelijk over 2 x 2 versmalde rijstroken.

Wat houden de werken in?

Versmalde rijstroken op de E17

De noordzijde van de E17 is vernieuwd. Nu is de zuidzijde - rijrichting Antwerpen - aan de beurt. Het verkeer rijdt op de noordzijde op 2x2 versmalde rijstroken.

Bekijk alle details Bekijk alle details
Op- en afrit Zwijndrecht en oprit Kruibeke dicht

De afrit in Zwijndrecht komende van Gent, de oprit in Zwijndrecht richting Gent en de oprit in Kruibeke richting Antwerpen zijn tijdelijk dicht.

Bekijk alle details Bekijk alle details
Verkeersomzetting naar nieuwe werfsituatie in nacht van 20-21 mei

Tijdens een verkeersomzetting hou je best rekening met bijkomende hinder.

Bekijk alle details Bekijk alle details

Heb je een vraag over deze werken? Stuur een mailtje

Het infopunt in Zwijndrecht is tijdens de coronacrisis gesloten. Maar achter de schermen blijven we bereikbaar via mail. Heb je een vraag? Vul het contactformulier in. Wij zorgen voor een snel antwoord.

Stel je vraag

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.