Heraanleg E17 tussen Zwijndrecht en Kruibeke

Vanaf 20 april gaat de E17 tussen Zwijndrecht en Kruibeke op de schop. De aannemer vernieuwt er het wegdek van de noordelijke rijbanen. Het verkeer zal daardoor tijdelijk over 2 x 2 versmalde rijstroken moeten.

Wat houden de werken in?

Versmalde rijstroken op de E17

Het noordelijke deel van de snelweg - rijrichting Gent gaat dicht voor alle verkeer. Beide rijrichtingen rijden op de zuidelijke rijbanen op 2x2 versmalde rijstroken.

Bekijk alle details Bekijk alle details
Oprit Zwijndrecht en afrit Kruibeke 6 weken dicht

De oprit in Zwijndrecht richting Gent en de afrit Kruibeke komende van Antwerpen gaan tijdelijk dicht.

Bekijk alle details Bekijk alle details
Voorbereidende werken vanaf 13 april

Maandagavond 13 april starten de voorbereidende werkzaamheden. Deze zullen beperkte hinder veroorzaken.

Bekijk alle details Bekijk alle details

Heb je een vraag over deze werken? Stuur een mailtje

Het infopunt in Zwijndrecht is tijdens de coronacrisis gesloten. Maar achter de schermen blijven we bereikbaar via mail. Heb je een vraag? Vul het contactformulier in. Wij zorgen voor een snel antwoord.

Stel je vraag

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.