Oosterweel op Linkeroever

De Oosterweelwerken Linkeroever en Zwijndrecht zitten op kruissnelheid. Bekijk hier het overzicht van de werken en en de impact van deze werven is op het verkeer.

5 belangrijke werven op de snelwegen

Bouw tijdelijk knooppunt Sint-Anna

Rond knooppunt Sint-Anna (R1xE34) bouwt de aannemer een tijdelijk knooppunt. Tussen april en juli wordt dit tijdelijk knooppunt afgewerkt. Vanaf de zomer van 2021 zal dit het oude knooppunt vervangen, terwijl het nieuwe knooppunt wordt gebouwd.

Bekijk de details Bekijk de details
Heraanleg E34 en complex Waaslandhaven-Oost

De vernieuwingswerken aan de E34 startten op maandag 31 augustus en duren tot het najaar 2021. De aannemer pakt afwisselend de rijrichting Antwerpen en de rijrichting Zelzate aan. Het verkeer rijdt er over 2x2 versmalde rijstroken. Het complex Waaslandhaven-Oost wordt vervolledigd en volledig vernieuwd.

Bekijk alle details Bekijk alle details
Heraanleg E17 en op- en afrittencomplex Zwijndrecht

De E17 tussen Zwijndrecht en Antwerpen-West wordt volledig vernieuwd. Ook het op- en afrittencomplex Zwijndrecht wordt volledig heraangelegd. De nieuwe oprit richting Gent is open sinds september 2020. Aan de zuidkant is de aannemer gestart met de aanleg van de nieuwe afrit komende van Gent.

Bekijk alle details Bekijk alle details
Vernieuwing R1 tussen knooppunten Sint-Anna en Antwerpen-West

Tussen de grote knooppunten Sint-Anna Linkeroever en Antwerpen-West vernieuwen we het wegdek van de R1. In beide rijrichtingen zijn er drie versmalde rijstroken ter beschikking.

Bekijk de details Bekijk de details
Bouw nieuw knooppunt Antwerpen-West

Sinds de zomer van 2020 rij je in Antwerpen-West over het tijdelijk knooppunt. Ondertussen bouwt de aannemer verder aan het nieuwe knooppunt Antwerpen-West.

Bekijk de details Bekijk de details

Bereikbaarheidstool

De oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht duren tot 2025. Dat deze hinder met zich meebrengen valt niet te vermijden. Wil je weten waar we aan het werk zijn en welke impact dat heeft op het snelwegverkeer? De bereikbaarheidstool geeft je een up-to-date overzicht.

Bekijk de tool

Heb je een vraag over deze werken? Stuur een mailtje

Het infopunt in Zwijndrecht is tijdens de coronacrisis gesloten. Maar achter de schermen blijven we bereikbaar via mail. Heb je een vraag? Vul het contactformulier in. Wij zorgen voor een snel antwoord.

Stel je vraag

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.