Van Oosterweel gehoord?

De Oosterweelwerken Linkeroever en Zwijndrecht zitten op kruissnelheid. Bekijk hier het overzicht van de werken en en de impact van deze werven is op het verkeer.

5 belangrijke werven op de snelwegen

tijdelijke wegen
Antwerpen-West op tijdelijke wegenis

Sinds 20 augustus rij je in Antwerpen-West in een nieuwe verkeerssituatie via tijdelijke wegen en bruggen. Dit vraagt gewenning. Wees er extra alert. Matig je snelheid en hou de verkeersborden in de gaten.

Bekijk de details Bekijk de details
Vernieuwing R1 tussen knooppunten Sint-Anna en Antwerpen-West

Tussen de grote knooppunten Sint-Anna Linkeroever en Antwerpen-West vernieuwen we het wegdek van de R1. In beide rijrichtingen zijn er drie versmalde rijstroken ter beschikking.

Bekijk de details Bekijk de details
E34
Renovatie E34 tussen Sint-Anna en Waaslandhaven-Oost

De vernieuwingswerken aan de E34 startten op maandag 31 augustus en duren tot het najaar 2021. De aannemer pakt afwisselend de rijrichting Antwerpen en de rijrichting Zelzate aan. Het verkeer rijdt er over 2x2 versmalde rijstroken.

Bekijk alle details Bekijk alle details
Heraanleg op- en afrittencomplex Zwijndrecht op E17

Het op- en afrittencomplex wordt volledig heraangelgd. De nieuwe oprit richting Gent is open sinds 18/9. Aan de zuidkant is de aannemer gestart met de aanleg van de nieuwe afrit komende van Gent.

Bekijk alle details Bekijk alle details

Bereikbaarheidstool

De oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht duren tot 2025. Dat deze hinder met zich meebrengen valt niet te vermijden. Wil je weten waar we aan het werk zijn en welke impact dat heeft op het snelwegverkeer? De bereikbaarheidstool geeft je een up-to-date overzicht.

Bekijk de tool

Heb je een vraag over deze werken? Stuur een mailtje

Het infopunt in Zwijndrecht is tijdens de coronacrisis gesloten. Maar achter de schermen blijven we bereikbaar via mail. Heb je een vraag? Vul het contactformulier in. Wij zorgen voor een snel antwoord.

Stel je vraag

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.