Van Oosterweel gehoord?

Deze zomer volgen de Oosterweelwerven elkaar in sneltereinvaart op. Bekijk hier waar we aan het werk zijn en wat de impact van deze werven is op het verkeer.

3 belangrijke werven op de snelwegen

Afbraak bestaande bruggen in Antwerpen-West zorgt voor hinderpiek

Van 12-17 augustus breken we twee bruggen af in Antwerpen-West. Hiervoor worden enkele druk gebruikte rijbanen afgesloten, met een hinderpiek tot gevolg. Vanaf 20 augustus nemen we het tijdelijke knooppunt met de rechtse - in- en uitvoegers - in gebruik.

Bekijk de details Bekijk de details
Vernieuwing R1 tussen knooppunten Sint-Anna en Antwerpen-West

Tussen de groten knooppunten Sint-Anna en Antwerpen-West vernieuwen we de R1. Verkeer van Sint-Anna naar Antwerpen-West rijdt op een tijdelijke omleidingsweg tot het einde van 2020. Verkeer van Antwerpen-West naar Sint-Anna blijft in de eerste fase over zijn oude rijbaan rijden. In de tweede fase rijd je daar over de in de eerste fase vernieuwde rijbaan.

Bekijk de details Bekijk de details
Plaatsen bruggen aan Waaslandhaven-Oost tijdens twee weekends in augustus

Tijdens de weekends van 7-10/8 en 21-24/8 plaatsen we twee bruggen voor het nieuwe complex Waaslandhaven-Oost over de E34 richting Zelzate. Hiervoor is de rijbaan richting Zelzate volledig afgesloten. Richting Antwerpen is tijdens enkele uren op zaterdagen 8, 22 en zondag 9 augustus één rijstrook beschikbaar. Ook afrit 7 Sint-Anna wordt tijdens die uren afgesloten komende van de E34.

Bekijk de details Bekijk de details

Bereikbaarheidstool

De oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht duren tot 2025. Dat deze hinder met zich meebrengen valt niet te vermijden. Wil je weten waar we aan het werk zijn en welke impact dat heeft op het snelwegverkeer? De bereikbaarheidstool geeft je een up-to-date overzicht.

Bekijk de tool

Heb je een vraag over deze werken? Stuur een mailtje

Het infopunt in Zwijndrecht is tijdens de coronacrisis gesloten. Maar achter de schermen blijven we bereikbaar via mail. Heb je een vraag? Vul het contactformulier in. Wij zorgen voor een snel antwoord.

Stel je vraag

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.