Heb je een vraag over de Oosterweelverbinding Linkeroever & Zwijndrecht?

Wil je meer weten over de Oosterweelwerken Linkeroever/Zwijndrecht? Ben je op zoek naar meer informatie over het project?
Stuur een e-mail via het onderstaande formulier of via linkeroever@oosterweelverbinding.be. We antwoorden zo snel mogelijk*.

Denk je schade te hebben geleden door onze werken? Mail dan naar verzekering@lantis.be.

(*) Disclaimer

Door ons een bericht te sturen via dit contactformulier, geef je ons de toestemming om je te informeren over je bericht/opmerking/klacht waarover je ons wenst te contacteren. Ook bevestig je, door het bericht te verzenden, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens.Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.

Correspondentieadres

Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht
Lantis
Sint-Pietersvliet 7, B-2000 Antwerpen

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.