Een rechtstreeks aanspreekpunt voor bedrijven uit het projectgebied

Ligt je bedrijf in het projectgebied of in de onmiddellijke buurt. En heb je specifieke vragen over het project of krijg je graag meer uitleg over het verloop van de werken? Dan staat het Omgevingsteam van Oosterweel Linkeroever/Zwijndrecht voor je klaar. Ook wanneer je een presentatie wenst over het project voor een groep, klein of groot, ben je bij hen aan het juiste adres.

Het team zal je op de hoogte houden van de werken en er mee op toezien dat je bedrijf of organisatie tijdens de werken bereikbaar blijft voor je werknemers, leveranciers en klanten. En als er toch iets misloopt, dan staan zij klaar om snel mee naar een oplossing te zoeken.

Het je een vraag? Of wens je een infosessie bij te wonen?

Laat je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Contacteer ons.

Overheidssteun voor bedrijven

Diverse overheidsinitiatieven ondersteunen bedrijven bij mobiliteitsvraagstukken.

Bekijk de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever en Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.