Tijdelijke onderbreking aansluitingen E34

29/08/2019

Sinds begin augustus zijn de Oosterweelwerken op de E34 gestart. Het bestaande op- en afrittencomplex Waaslandhaven-Oost wordt vervangen door een nieuw complex dat de veiligheid en vlotte doorstroming voor alle weggebruikers aanzienlijk zal verbeteren.

Om de hinder voor de omgeving tijdens de werken tot een absoluut minimum te beperken, zorgt de aannemer ervoor dat alle verkeersbewegingen mogelijk blijven tijdens de volledige bouwperiode. Daarom wordt de bestaande op- en afrit aangepast. Via tijdelijke wegen zal de afrit verlengd worden en zal het kruispunt Canadastraat/Keetberglaan naar het noorden opschuiven.

In de nacht van 5 op 6 september zal er dynamische verkeerssignalisatie geplaatst worden op de E34. Hiervoor houden we de aansluiting van de Charles de Costerlaan naar de E34 tijdelijk dicht om 23u en om 1u omwille van de veiligheid. Voor verkeer dat van de Charles de Costerlaan komt en de E34 op wil, geldt er een omleiding via de E17. Hier kan u keren aan het op-en afrittencomplex van Zwijndrecht en via de E17 en R1, de E34 oprijden.

Tijdens de nacht van 9 op 10 september verschuift het kruispunt van de Canadastraat met de Keetberglaan naar het noorden. Tijdens deze nacht gaat ook de verlengde afrit in gebruik. Hiervoor is de aansluiting van de Charles de Costerlaan naar de E34 dicht van 21u tot 4u. Verkeer dat de E34 op wil zal via dezelfde omleiding gestuurd worden als hierboven..
De bestaande afrit Waaslandhaven-Oost gaat toe op 9 september om 23u. De nieuwe verlegde afrit zal open gaan vanaf 10 september om 4u. Omdat de afrit van 23u tot 4u gesloten is, rijdt u om via het complex Melsele.

Doordat we de afrit Waaslandhaven-Oost verlengen, wordt de weefzone tussen Sint-Anna Linkeroever en Waaslandhaven-Oost korter. Let op dat je vanaf 10 september tijdig rechts uitvoegt.

Oosterweelwerken afsluitingen E34
Tijdelijke onderbreking aansluitingen E34

1. Nacht van 5 op 6 september aansluiting van Charles de Costerlaan op E34 afgesloten om 23u en om 1u. Omleiding via E17.
2. Nacht van 9 op 10 september aansluiting van Charles de Costerlaan op E34 afgesloten tussen 21u en 4u. Omleiding via E17.
3. Nacht van 9 op 10 september afrit Waaslandhaven-Oost afgesloten vanaf 23u. Omleiding via complex Melsele.
4. Nacht van 9 op 10 september tijdelijke verlengde afrit Waaslandhaven-Oost open vanaf 4u.