Fasewissel E34 rijrichting Antwerpen - werf verhuist naar de zijberm

10/10/2019

In de nacht van 11 op 12 oktober wisselt de aannemer op de E34 - rijrichting Antwerpen - van fase. De wegmarkeringen worden aangepast en de linkse rijstrook wordt opnieuw vrijgegeven. De pechstrook wordt ingenomen door de werf, maar we voorzien pechhavens. De hinder van deze fasewissel is beperkt.

De aannemer werkt sinds begin augustus op de E34 aan de middenberm. Hij legt er de middenpijlers aan van de kluifrotonde en de definitieve fietsbrug. Deze werken zijn momenteel afgerond. Van 3 tot 5 oktober is de fasewissel richting Zelzate reeds doorgevoerd. Omwille van de slechte weersomstandigheden werd de fasewissel richting Antwerpen uitgesteld. De werf verhuist nu ook in deze richting naar de zijberm. Daar zullen we, tot juni 2020, riolerings- en grondwerken uitvoeren. De betonnen afscheidingsblokken worden verplaatst en de nieuwe wegmarkeringen aangebracht. 

Na de fasewissel zijn beide (versmalde) rijstroken terug beschikbaar en wordt de pechstrook ingenomen door de werf. We voorzien pechhavens.

 

 

Fasewissel E34 richting Antwerpen

 

Details van de fasewissel

  • Nacht van 11 op 12 oktober:

    • vrijdag 21u tot zaterdag 0.30u: één rijstrook beschikbaar, verkeer rijdt over de pechstrook;
    • zaterdag 1u tot 8u: één rijstrook beschikbaar, verkeer rijdt over linkse rijstrook;
    • vanaf zaterdag 8u: twee versmalde rijstroken terug beschikbaar, pechstrook ingenomen.

* Door weersomstandigheden en afhankelijk van de vordering van de werken kan deze planning wijzigen. Bij regenweer kan de fasewissel uitgesteld worden.

 

Oosterweelwerken E34Situatie na de fasewissel van 11-12 oktober