Benieuwd naar jouw toekomstige omgeving? Kom het in primeur ontdekken!

18/09/2019

Dat de Oosterweelwerken op kruissnelheid zitten, merk je vandaag onder andere op de E17 en de E34. Daar wordt volop gewerkt aan vlot en veilig verkeer. Maar Oosterweel staat ook voor een meer leefbare omgeving. Op Linkeroever en in Zwijndrecht gebeurt dat aan de hand van de leefbaarheidsprojecten 'Stille Bermen' en de 'Voltooiing van het fietsnetwerk'. Deze leefbaarheidsprojecten werden op 25 juni 2018 door de Vlaamse regering geselecteerd om prioritair te realiseren in deze zone.

Het afgelopen jaar werkten alle betrokken partijen intens samen om deze projecten verder vorm te geven. Lantis, het ontwerpteam Team West, intendant Alexander D’Hooghe, overheden, natuurorganisaties, burgerbewegingen, e.a. zaten hiervoor geregeld samen rond de tafel.

De leefbaarheidsprojecten voor Linkeroever en Zwijndrecht gaan stilaan naar hun definitieve vorm. Ben je benieuwd naar hoe de omgeving er zal uitzien? Kom dan op 29 september langs in het infopunt in Zwijndrecht. Hier ontdek je de leefbaarheidsprojecten in primeur en kan je genieten van enkele lokale lekkernijen.

O ja: we vieren ook de eerste verjaardag van ons infopunt, dus snijden we een lekkere verjaardagstaart aan!

Praktisch:

  • Datum: zondag 29 september 2019
  • Locatie: Dorp West 6, Zwijndrecht
  • Programma:
    • 10-17u: Ontdek de leefbaarheidsprojecten in primeur en geniet tussendoor van lokale lekkernijen.
    • 11u00: Speech André Van de Vyver (burgemeester Zwijndrecht) en Alexander D’Hooghe (intendant)
  • 11u30: Aansnijden van de verjaardagstaart