De bereikbaarheid van opritten, afritten en knooppunten

De op- en afritcomplexen ter hoogte van Waaslandhaven-Oost, Sint-Anna, Linkeroever en Zwijndrecht worden heringericht en de in- en uitvoegstroken van de knooppunten en R1-E34 en R1-E17 worden aangepast.
Bekijk de bereikbaarheidsdetails van de op- en afritten tijdens de Oosterweelwerken.

Op- en afrit Waaslandhaven-Oost

Tijdens de werkzaamheden aan de E34 en aan de kluifrotonde blijft de op- en afrit beschikbaar via een tijdelijke weg.

Lees meer Lees meer
Op- en afrit Sint-Anna

Tijdens de herinirichting van het knooppunt R1-E34 wordt de op-/afrit Sint-Anna omgeleid en blijft de verbinding met de Waaslandtunnel behouden.

Lees meer Lees meer
Antwerpen-West met op-/afrit Linkeroever

De bestaande op- en afrit Linkeroever blijft open tot einde werken. Het knooppunt Antwerpen-West wordt volledig op tijdelijke wegen geplaatst.

Lees meer Lees meer
Op- en afritten Zwijndrecht

Van zodra de werkzaamheden aan het aanslutingscomplex Zwijndrecht starten, wordt de capaciteit ervan gehalveerd.

Lees meer Lees meer
Op- en afritten Kruibeke

De op- en afritten blijven ongewijzigd. Op het noordelijke kruispunt met de Krijgsbaan worden verkeerslichten geplaatst.

Lees meer Lees meer

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.