Nieuw knooppunt Sint-Anna

Op maandag 12 april start de bouw van het nieuwe knooppunt Sint-Anna Linkeroever. De werkzaamheden duren tot voorjaar 2024 en lopen in meerdere fases.

Lees meer

Oosterweelverbinding Linkeroever & Zwijndrecht

De werf

De oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht duren tot 2025. Dat deze hinder met zich meebrengen valt niet te vermijden. Wil je weten waar we aan het werk zijn en welke impact dat heeft op het snelwegverkeer? De bereikbaarheidstool geeft je een up-to-date overzicht.

Bekijk de tool

Het project

Het Oosterweelproject op Linkeroever zal de mobiliteit en leeftbaarheid in de regio grondig veranderen. Ben jij benieuwd hoe wij de belangrijkste knelpunten aanpakken? Via de interactieve kaart kan je de huidige en toekomstige infrastructuur vergelijken.

Bekijk de kaart

Laatste nieuwsberichten

500_logoonieuws.jpg?10000 07/05/2021
Oosterweelverbinding krijgt eigen journaal

Heb je 8 minuten? Prima! Dan ben je na het bekijken van het O NIEUWS weer helemaal mee met de Oosterweelverbinding, dé werf van de eeuw. Het O NIEUWS brengt in een maandelijkse update informatieve reportages en uitzonderlijke nieuwsupdates. De eerste aflevering gaat vandaag, 7 mei, online. 

Lees meer Lees meer
500_21-03-28-e17-zwijndrecht-foto-12.jpg?10000 07/05/2021
Wissel werven Antwerpsesteenweg - Pastoor Coplaan

Sinds vorig jaar worden de tunnels van de Pastoor Coplaan en Antwerpsesteenweg onder de E17 gerenoveerd. De afgelopen maanden werd er ter hoogte van de Pastoor Coplaan gewerkt. Deze maand wisselen we terug naar de Antwerpsesteenweg.

Lees meer Lees meer
500_signalisatieplanantwerpen-west.jpg?10000 06/05/2021
Preparation is key... Ook op de Oosterweelwerf

Hoe stuur je dagelijks meer dan 150.000 wagens en trucks doorheen een van de grootste werven van Europa? Johan Vansant, mobiliteitsexpert van Lantis, legt uit hoe we de puzzel leggen met tijdelijke wegen, bruggen, fasewissels en veranderende signalisatie op de Oosterweelwerf op Linkeroever.

Lees meer Lees meer

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.