Volg onze webinars over de zomerplanning

De Oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht komen op kruissnelheid. Tijdens de verkeersluwe zomermaanden volgen de fasewissels elkaar in sneltreinvaart op. Vanaf juli organiseren we regelmatig online presentaties waar de werken en hun impact worden toegelicht. Zo ben je 'vanuit uw kot' op de hoogte van wat de zomer brengt.

Schrijf je hier in

Oosterweelverbinding Linkeroever & Zwijndrecht

De werf

De oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht duren tot 2025. Dat deze hinder met zich meebrengen valt niet te vermijden. Wil je weten waar we aan het werk zijn? De bereikbaarheidstool geeft je een up-to-date overzicht.

Bekijk de tool

Het project

Het Oosterweelproject op Linkeroever zal de mobiliteit en leeftbaarheid in de regio grondig veranderen. Ben jij benieuwd hoe wij de belangrijkste knelpunten aanpakken? Via de interactieve kaart kan je de huidige en toekomstige infrastructuur vergelijken.

Bekijk de kaart

Laatste nieuwsberichten

07/07/2020
Keerbrug in Kruibeke is geplaatst

In het weekend van 3-5 juli werd de keerbrug ter hoogte van complex over de E17 gelegd. Deze verzekert het bestemmingsverkeer van en naar Zwijndrecht.

Lees meer Lees meer
nachtwerken 06/07/2020
Nachtwerken nabij Kennedytunnel

In de nacht van vrijdag 10 juli op zaterdag 11 juli worden de wegmarkeringen ter hoogte van Antwerpen-West aangepast. Het verkeer richting Gent rijdt er tussen 2 en 5 uur 's nachts op 1 rijstrook. De afrit Linkeroever is tijdens deze nachtwerken afgesloten.

Lees meer Lees meer
03/07/2020
Plaatsing tijdelijke brug over E17 in Kruibeke

Tijdens de nachten van 3 op 4 juli en 4 op 5 juli plaatst de aannemer een tijdelijke brug over de E17 in Kruibeke Deze brug komt naast de bestaande brug van de Krijgsbaan te liggen. Tijdens beide nachten is het verkeer op de snelweg en op de Krijgsbaan onderbroken.

Lees meer Lees meer

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.