Bereid je voor op de Oosterweelwerken

Dit jaar starten 5 nieuwe Oosterweelwerven op Linkeroever en in Zwijndrecht. Dat deze hinder met zich meebrengen valt niet te vermijden. Bekijk waar we de volgende maanden aan het werk zijn.

Lees meer

Oosterweelverbinding Linkeroever & Zwijndrecht

Het project

Het Oosterweelproject op Linkeroever zal de mobiliteit en leeftbaarheid in de regio grondig veranderen. Ben jij benieuwd hoe wij de belangrijkste knelpunten aanpakken? Via de interactieve kaart kan je de huidige en toekomstige infrastructuur vergelijken.

Bekijk de kaart

De werf

De oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht duren tot 2025. Dat deze hinder met zich meebrengen valt niet te vermijden. Wil je weten waar we aan het werk zijn? De bereikbaarheidstool geeft je een up-to-date overzicht.

Bekijk de tool

Laatste nieuwsberichten

03/04/2020
Aanpassing wegmarkering in Antwerpen-West op 6/04

Tijdens de nacht van 6 op 7 april zijn er onderhoudswerken aan de Kennedytunnel. De aannemer maakt van die nacht gebruik om de wegmarkeringen aan te passen.

Lees meer Lees meer
testmodel geluidsscherm 29/03/2020
Testmodel op ware grootte van toekomstige geluidsschermen

Sinds midden maart prijkt aan het werfdorp 't Zand een 8 meter hoog testmodel van de toekomstische geluidsschermen. Via dit testmodel kan de aannemer allerhande zaken uitproberen, ervaren en leren vooraleer hij start met de bouw van de geluidsschermen langs de snelweg.

Lees meer Lees meer
Oosterweelkwartet 28/03/2020
Spijker je kennis over de Oosterweelverbinding bij

Wat te doen met de kinderen? Speel gezellig samen het Oosterweelkwartet en ontdek de vele aspecten en projecten van de Oosterweelverbinding.

Lees meer Lees meer

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.