Van Oosterweel gehoord?

De Oosterweelwerken Linkeroever en Zwijndrecht zitten op kruissnelheid. Bekijk hier waar we aan het werk zijn.

Naar het overzicht

Oosterweelverbinding Linkeroever & Zwijndrecht

De werf

De oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht duren tot 2025. Dat deze hinder met zich meebrengen valt niet te vermijden. Wil je weten waar we aan het werk zijn en welke impact dat heeft op het snelwegverkeer? De bereikbaarheidstool geeft je een up-to-date overzicht.

Bekijk de tool

Het project

Het Oosterweelproject op Linkeroever zal de mobiliteit en leeftbaarheid in de regio grondig veranderen. Ben jij benieuwd hoe wij de belangrijkste knelpunten aanpakken? Via de interactieve kaart kan je de huidige en toekomstige infrastructuur vergelijken.

Bekijk de kaart

Laatste nieuwsberichten

500_xkp-201124-oosterweelverbinding-gepland.jpg?10000 02/12/2020
Lantis start met werken ter voorbereiding bouw Scheldetunnel

Binnen enkele maanden gaan de werken voor de bouw van de Scheldetunnel, de nieuwe tunnel onder de Schelde die de Ring rond de stad mee rond maakt, van start. Vooraleer deze ingrijpende werken aanvangen, moet de aannemer het werfterrein bouwklaar maken. Daarom start de tijdelijke aannemersvereniging COTU volgende week met het rooien van de bomen op de toekomstige werfterreinen op Linker- en Rechteroever.

Lees meer Lees meer
500_oprit-waaslandhaven-oost-01122020.jpg?10000 01/12/2020
Fasewissel E34 - oprit Waaslandhaven-Oost wordt terug verplaatst

In de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 december wordt de aansluiting van oprit 8 Waaslandhaven-Oost op de E34 verlegd. Hierdoor wordt het terug mogelijk om vanaf Waaslandhaven-Oost afrit 7 Sint-Anna te nemen.

Lees meer Lees meer
500_plaatsen-nieuwe-portieken-e17.png?10000 01/12/2020
Fasewissel E17 Zwijndrecht - Kruibeke in nacht van 4 op 5 december

In de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 december wisselt de aannemer van fase op de E17 tussen Zwijndrecht en Kruibeke, rijrichting Gent. Hij geeft de werfzone voor de geluidsschermen terug vrij. De oprit van Zwijndrecht kan hierdoor verlengd worden en ook de wegmarkeringen aan de afrit in Kruibeke worden aangepast.

Lees meer Lees meer

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.