Oosterweelverbinding Linkeroever & Zwijndrecht

De werf

De oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht duren tot 2025. Dat deze hinder met zich meebrengen valt niet te vermijden. Wil je weten waar we aan het werk zijn en welke impact dat heeft op het snelwegverkeer? De bereikbaarheidstool geeft je een up-to-date overzicht.

Bekijk de tool

Het project

Het Oosterweelproject op Linkeroever zal de mobiliteit en leeftbaarheid in de regio grondig veranderen. Ben jij benieuwd hoe wij de belangrijkste knelpunten aanpakken? Via de interactieve kaart kan je de huidige en toekomstige infrastructuur vergelijken.

Bekijk de kaart

Laatste nieuwsberichten

500_20-12-01-e17-zwijndrecht-foto-8.jpg?10000 24/02/2021
Tunnel Antwerpsesteenweg tijdelijk terug volledig beschikbaar, opstart nieuwe werf Pastoor Coplaan

In de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 januari wordt de tunnel van de Antwerpsesteenweg terug in beide rijrichtingen beschikbaar. Aan de Pastoor Coplaan start begin februari een nieuwe werf op. (UPDATE)

Lees meer Lees meer
500_21-01-31-e34kluithofrotonde-foto-4.jpg?10000 15/02/2021
E34 hele weekend afgesloten voor afbraak oude brug in Waaslandhaven-Oost

Tijdens het weekend van 19 tot 22 februari wordt de E34 in Waaslandhaven-Oost volledig afgesloten. Rinkoniên – het aannemersconsortium dat de Oosterweelwerken op Linkeroever uitvoert – breekt dan de oude brug boven de snelweg af. Om de hinder beperkt te houden, gebeurt dat tijdens het weekend.

Lees meer Lees meer
500_kluifrotonde.jpg?10000 15/02/2021
Nieuwe oprit Waaslandhaven-Oost gaat donderdag 18 februari in dienst

Vanaf donderdagochtend 18 februari rij je in Waaslandhaven-Oost  de E34 richting Antwerpen op via het nieuwe aansluitingscomplex. Hiermee gaat de eerste aansluiting van dit gloednieuwe complex in gebruik. Later dit jaar volgen de afrit richting Antwerpen en de op- en afrit richting Zelzate. 

Lees meer Lees meer

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.