Van Oosterweel gehoord?

Vanaf 20 april gaat de E17 tussen Zwijndrecht en Kruibeke op de schop. De aannemer vernieuwt er het wegdek van de noordelijke rijbanen. Het verkeer zal daardoor tijdelijk over 2 x 2 versmalde rijstroken rijden.

Lees meer

Oosterweelverbinding Linkeroever & Zwijndrecht

Het project

Het Oosterweelproject op Linkeroever zal de mobiliteit en leeftbaarheid in de regio grondig veranderen. Ben jij benieuwd hoe wij de belangrijkste knelpunten aanpakken? Via de interactieve kaart kan je de huidige en toekomstige infrastructuur vergelijken.

Bekijk de kaart

De werf

De oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht duren tot 2025. Dat deze hinder met zich meebrengen valt niet te vermijden. Wil je weten waar we aan het werk zijn? De bereikbaarheidstool geeft je een up-to-date overzicht.

Bekijk de tool

Laatste nieuwsberichten

29/05/2020
Fasewissel op R1 tijdens nachten van 4 – 6 juni

In de nachten van 4 op 5 en 5 op 6 juni wisselt de aannemer van fase op de R1 tussen Antwerpen-West en Sint-Anna Linkeroever.

Lees meer Lees meer
27/05/2020
Weghalen inactieve signalisatie in Antwerpen-West

In de nachten van 27 op 28 en 28 op 29 mei zal de aannemer in Antwerpen-West de inactieve signalisatie boven de snelweg, rijrichting Gent, verwijderen. Hierdoor wordt het verkeer van voor de Kennedytunnel op één rijstrook geplaatst.

Lees meer Lees meer
19/05/2020
Oosterweelwerken E17 versneld en vervroegd klaar

De Oosterweelwerken op de E17 tussen Kruibeke en Zwijndrecht, rijrichting Gent, zijn vervroegd en versneld afgerond. Vanaf morgennacht start ook de voorbereiding voor de vernieuwing van de rijrichting Antwerpen.

Lees meer Lees meer

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.