Van Oosterweel gehoord?

Deze zomer volgen de Oosterweelwerven elkaar in sneltereinvaart op. Bekijk hier waar we aan het werk zijn en wat de impact van deze werven is op het verkeer.

Naar het overzicht

Oosterweelverbinding Linkeroever & Zwijndrecht

De werf

De oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht duren tot 2025. Dat deze hinder met zich meebrengen valt niet te vermijden. Wil je weten waar we aan het werk zijn en welke impact dat heeft op het snelwegverkeer? De bereikbaarheidstool geeft je een up-to-date overzicht.

Bekijk de tool

Het project

Het Oosterweelproject op Linkeroever zal de mobiliteit en leeftbaarheid in de regio grondig veranderen. Ben jij benieuwd hoe wij de belangrijkste knelpunten aanpakken? Via de interactieve kaart kan je de huidige en toekomstige infrastructuur vergelijken.

Bekijk de kaart

Laatste nieuwsberichten

22/09/2020
Zwijndrecht en Burcht krijgen eerste Oosterweel geluidsschermen

Rinkoniên, de aannemer van de Oosterweelwerken Linkeroever en Zwijndrecht, is midden september gestart met het plaatsen van geluidsschermen langs de E17.

Lees meer Lees meer
21/09/2020
Fasewissel knooppunt Sint-Anna in nacht van 25 op 26 september

In de nacht van 25 op 26 september voert de aannemer een fasewissel uit rond knooppunt Sint-Anna. Ook in de nachten ervoor wordt deze fasewissel al voorbereid.

Lees meer Lees meer
17/09/2020
Nieuwe oprit Zwijndrecht richting Gent opent in nacht van 18 op 19 september

De nieuwe oprit in Zwijndrecht - richting Gent - wordt in de nacht van 18 op 19 september in gebruik genomen.

Lees meer Lees meer

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Twitter.

Disclaimer: Door je in te schrijven op onze e-nieuwsbrief, geef je ons de toestemming om je te informeren over de Oosterweelverbinding. Ook bevestig je, door je in te schrijven, dat je akkoord gaat met het privacy beleid van deze website.

Je beschikt steeds over het recht op toegang, op aanpassing en op verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan tevens op elk ogenblik je vraag naar informatie over de Oosterweelverbinding intrekken.